ZIZ Magazine
Image default
Mode en Kleding

Zo draag jij je sport bh ook casual

Zo draag jij je sport bh ook casual

Steeds vaker zien we dat vrouwen hun sportoutfit ook casual dragen. Ideaal natuurlijk, vooral wanneer je lekker thuis aan de slag gaat en vervolgens tussendoor even een boodschap wilt doen. Het grote voordeel aan een sport bh, is dat je deze dus ook gewoon tijdens je normale bezigheden kunt dragen. Uiteraard niet wanneer je een kantoorbaan hebt, maar bijvoorbeeld op je vrije dag is dit perfect om te dragen wanneer je van plan bent nog van alles te doen. Doordat een sportoutfit lekker zit en meebeweegt heb je het gevoel alof je elastiek draagt. Je kunt je voorstellen, dat vooral wanneer je aan het schoonmaken bent, dit een stuk fijner is dan het dragen van spijkerbroek. Wil jij je sport bh ook casual dragen, houd dan rekening met deze tips.

Verschillende pasvormen

Net als normale bh’s zijn er ook sport bh’s in verschillende soorten en maten. Een panache sport bh is immers weer anders dan een anita sport bh. Wel hebben ze beide één ding gemeen en dat is dat zo zowel in de sportschool als casual gedragen kunnen worden. Vooral tijdens de zomermaanden zien we dat veel vrouwen ervoor kiezen een sport bh te dragen in plaats van een normale bh met shirt. Het voordeel is namelijk, dat je over je sport bh niet nog een keer een shirt hoeft te doen, terwijl het alleen rondlopen in een normale bh niet helemaal wenselijk is.

Kies je juiste maat

Of je nu een normale bh draagt of kiest voor een sport bh, de juiste maat is in beide gevallen natuurlijk wel van belang. Zorg er dus daarom ook voor, dat je exact weet welke maat jij nodig hebt en anders dat je je laat informeren. Vooral wanneer jij ervoor kiest je sport bh casual te gaan dragen, is het wel belangrijk dat deze ook comfortabel zit. Heb je een grote maten bh, dan is het wellicht verstandig te kiezen voor een bh met extra ondersteuning. Deze extra ondersteuning kan zijn door een beugel, maar ook door een extra vulling. Een push up sport bh bijvoorbeeld.

Combineren

Het mooie aan een sport bh, is dat deze perfect kan worden gecombineerd met verschillende stijlen. Uiteraard is het de meest voor de hand liggende keuze om je sport bh te combineren met een legging. Dit kan een sportlegging zijn, maar ook een normale leggen. Wel is het aan te raden de kiezen voor een neutrale kleur leggen, aangezien een bh vaak al wat fellere kleuren bevat.