ZIZ Magazine
Image default
Mode en Kleding

Hoe kies je kleding van Studio Anneloes?

Dat jij lekker in je vel zit, dat is belangrijk voor iedereen. Je straalt dan geluk uit en dat helpt de mensen om je heen ook. Daarnaast zorgt het ervoor dat je makkelijker door het leven gaat en dat je minder moeite hebt met allerlei alledaagse taken. Klinkt dat mooi, of klinkt dat mooi? Dat dachten wij ook! Een goed gevulde garderobe draagt daar natuurlijk aan bij en dat begrijpen wij, maar Studio Anneloes begrijpt dat ook. Daarom leggen we je vandaag in deze blog uit hoe jij de leukste kleding van dit merk uitkiest. We nemen je stap voor stap mee in allerlei factoren die je moet meewegen en hoe dit eraan bijdraagt dat jij leuke kleding van Studio Anneloes binnenhaalt. 

Het assortiment van Studio Anneloes

Uiteraard zul je eerst een moeten kijken naar het assortiment van dit merk. Als er niets tussen zit voor jou na een globale blik te hebben geworpen op het assortiment, dan wordt het hem ook zeker niet. We raden je dan ook aan eerst eens een blik te werpen op het assortiment van Studio Anneloes en of dit bij je past. Dat kun je doen door eens op hun website te kijken, door te kijken bij een verkoper van Studio Anneloes of door langs te gaan in een winkel die dit merk verkoopt. Kortom; genoeg mogelijkheden. 

Pasvorm en maat

Deze twee factoren worden vaak een beetje onderschat. Ze hangen natuurlijk enorm met elkaar samen en ook daarom moet je hier extra veel aandacht aan besteden. Doe je dit niet? Dan zal de kleding niet zo goed staan als je aanvankelijk had gedacht of zal het er misschien helemaal niet uitzien. Voor de juiste pasvorm zul je moeten kijken naar de beschrijving die het merk geeft op de website, naar de foto’s en eventueel moeten luisteren naar het advies van één of meerdere verkopers. Daarnaast moet je kijken naar de maat door je eigen maten op te meten en deze naast een maattabel te leggen. Op deze manier krijg je een goede indicatie van wat er bij je past en wat goed zou staan. Is de juiste maat niet beschikbaar? Dan kun je een gokje wagen, maar vestig je hoop er niet te veel op. 

Kleur

Voor het kiezen van kleding van Studio Anneloes is het vervolgens nog uitermate belangrijk dat je de juiste kleur kiest. Dit zit hem vooral in het feit dat je de juiste kleur moet kiezen bij je huid, andere kledingstukken en andere factoren van je lichaam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je haarkleur, je pigment en je ogen. Al deze dingen kunnen een grote invloed hebben op hoe je eruitziet met kleding van Studio Anneloes en daarom is het heel belangrijk dat je de goede kleuren kiest. Ook het matchen van de kleuren van de kleding met andere kleding en de kleur daarvan is zeer belangrijk. Denk dus vooral goed na of het bijvoorbeeld past bij andere kledingstukken die je thuis hebt hangen.