ZIZ Magazine
Image default
Mode en Kleding

Fred Perry sale

Fred Perry sale 

Houd jij ook zo van de stijlvolle en tijdloze items van Fred Perry? Dan ben je hier op het goede adres. Hier vind je de mooiste Fred Perry polo heren in de aanbieding, om van de meest hoogstaande kwaliteit te genieten voor een zachte prijs. 

De mooiste polo’s sinds 1952 

Het eerste ontwerp van Fred Perry wordt geboren in 1952, wanneer de toptennisser besluit zijn kennis van hoogstaand kwaliteitstextiel en zijn klasse samen te smelten om zijn ideale kledingstuk tot leven te brengen. Perry wist namelijk al veel af van de textielwereld: zijn ouders waren katoenspinners in Engeland, waardoor hij zelf omringd door katoen van alle soorten opgroeide. 

Het eerste kledingstuk dat gemaakt werd was een hit: de klassieke M3 polo is meer dan 65 jaar na dato nog steeds één van de mooiste en bekendste polo’s in de modewereld. Zijn simpele design zonder poespas, in effen gekleurd picqué katoen, is zowel op het tennisveld als erbuiten een begeerd en geliefd item onder kenners over de gehele wereld. 

Na de M3 volgde de M12, die zich onderscheidt van het eerste design door een gekleurde dubbele lijn op de rand van de mouwen en de v-hals. Dit elegante patroon werd een herkenbaar symbool van Fred Perry polo heren en is ook te vinden in de nieuwere, strakkere modellen van het merk. Het modehuis blijft zich vernieuwen, edoch herkenbaar door zijn tijdloze stijl. Alle modellen van de polo’s zijn te vinden in minstens 20 verschillende kleuruitvoeringen per model. 

De juiste aankoop 

Deze herenpolo’s zijn enorm populair en niet zonder reden! Hier vind je de redenen waarom een Fred Perry polo de juiste aankoop is: 

  • De mooiste materialen. Omdat Perry zelf uit een gezin katoenspinners kwam, was hij bewust van het belang van goede kwaliteitsmaterialen. Deze polo’s gaan gemakkelijk jarenlang mee, omdat ze van stevige en rekbare stof zijn gemaakt.
  • Made in England. In de tijd van fast fashion zijn we nauwelijks bewust waar onze kleding vandaan komt. Deze polo’s zijn worden al sinds de geboorte van het modelabel in Engeland gemaakt, waar ze geregeld kwaliteitscontroles ondergaan.
  • Een juiste fit voor iedereen. Het assortiment is inmiddels zo breed dat er voor ieder lichaamstype en stijl een juiste fit bestaat. De herkenbare Perry-stijl is voor iedereen bereikbaar!
  • Kwaliteitsgarantie. Een merk dat langer dan een halve eeuw zo geliefd is biedt kwaliteitsgarantie aan zijn kopers. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van Fred Perry.

Een mooi prijskaartje 

Dankzij de Fred Perry sale scoor jij de polo van jouw dromen voor een zacht prijsje. Voor minder dan je verwacht heb jij een prachtig kwaliteitsitem om iedere outfit in je kledingkast te voorzien van klasse en stijl zo besteld!

https://www.hemdvoorhem.nl/fred-perry-poloshirts