ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

De Lockpick webwinkel van Nederland

Sloten openen zonder sleutel

Het is stiekem een beetje ontdeugend, maar dat maakt het juist zo leuk! Al jaren lang hebben we een fascinatie opgebouwd voor onze eigen veiligheid, sloten. Eind 2015 hebben een groep lockpick vrienden besloten om de eerste echte lockpick winkel van Nederland te openen.

Tegenwoordig zijn wij al drie jaar actief, maar kunnen wij nog steeds veel leren van onze klanten. Niet alleen over het lockpicken, maar ook over de ervaring in onze webwinkel, neem eens een kijkje!

De lockpick wereld gaat open voor je

In onze wereld is er geen slot dat zich tegen lockpicking kan weren. Zoals veel bekende YouTubers al laten zien valt vrijwel ieder slot met een lockpick set te openen. Dit is wat ons tot de dag van vandaag drijft om lockpicks te blijven verkopen, want wie wilt dat nou niet?

Met een lockpick kan je de vormen van een sleutel repliceren. Dit doe je doormiddel van een lockpick en tension wrench, zie de foto hieronder.

Door een goede band op te bouwen met collega’s (maar dus ook concurrenten!), hebben wij deze korte instructies over lockpicks samen met de Lockpicking universiteit mogen opzetten. Het is erg fijn dat wij een samenwerking hebben met deze plek waar mensen alles over het lockpicken te weten kunnen komen.

Leer zelf lockpicken!

Lockpicking universiteit is er niet alleen voor beginners, maar ook ervaren lockpickers kunnen hier nog wat van leren. Je kunt er leren hoe je een fietslot kunt openen, maar ook hoe je bijvoorbeeld zelf een lockpick set kunt maken. Zo hoeft lockpicken helemaal niet duur te zijn!

Behaal wereldweid succes

Deze open organistatie voor lockpickers is niet de eerste lockpick groep die wij in Nederland kennen. Er is namelijk één groep die zo groot is geworden, dat we wereldweid succes hebben behaald. TOOOL is een (van origine) Nederlandse organisatie voor enthousiastelingen die het leuk vinden om met verschillende manieren sloten te openen zonder sleutel. TOOOL (The Open Organisation Of Lockpickers) is al sinds 2002 bekend en komt oorspronkelijk uit Amsterdam. Vanaf 2005 heeft deze groep wereldweid succes behaald en hebben wij met ons kleine landje lockpicking op de kaart gebracht. Dat is toch iets waar we ontzettend trots op mogen zijn!

Wij begrijpen dat je interesse hebt opgebouwd voor het lockpicken als je nog steeds aan het lezen bent. Daarom nodigen wij je graag uit om eens te kijken in Lockpickwebwinkel.nl of een bezoekje te brengen aan Lockpickinguniversiteit.nl.

Indien je verder nog vragen over de sport hebt of meer te weten wilt komen over welke set je moet kopen, dan staan we je graag te woord.

Veel lockpick plezier en graag tot ziens.

 

http://www.lockpickwebwinkel.nl