ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Wat te doen in Maastricht?

Heb je een dagje Maastricht in de planning? Nee? Dan is het wel eens een leuk idee om naar Maastricht te gaan! In Maastricht is namelijk genoeg te beleven. En ook in de omgeving van Maastricht kun je genoeg leuke dingen doen. Neem taxi Meerssen en laat je rondrijden in een geweldige taxi. Taxi Meerssen kan je alle hotspots in de omgeving van Meerssen, Maastricht en Valkenburg laten zien.

Shoppen in Maastricht

Maastricht is dé perfecte stad om lekker te shoppen. Je vind in Maastricht niet alleen designer boetieks, maar ook juist hele kleine vintage winkeltjes en gezellige straatjes om je ogen uit te kijken. In Maastricht vind iedereen wel iets wat bij zijn of haar stijl past. Misschien is de grote winkelstraat helemaal jouw ding? Of liever de kleine wijkjes binnen Maastricht?

Maak er een weekendje van en bezoek 3 landen in 1 weekend!

Ga je een dagje naar Maastricht? Plak er nog een dagje Duitsland en een dagje België achteraan. Maastricht grenst namelijk aan België en is ook ontzettend dicht bij Duitsland. Kortom Maastricht is de ideale locatie om veel in één weekend te kunnen bezoeken.

Leer de geschiedenis

Maastricht is niet alleen een leuke stad voor shoppers en verkenners, Maastricht heeft ook een ontzettend indrukwekkende en rijke geschiedenis. Je kunt deze geschiedenis leren doormiddel van:

–          Een walkingtour met een gids die je verteld over de schatten van Maastricht

–          Een escape room in de stad waardoor je de stad leert kennen en leuke feitjes leert

–          Een audio tour waarbij je op eigen houtje door de stad wandelt en alles leert over de highlights

Bourgondisch genieten

Eten is in Maastricht geen uitdaging. Maastricht is thuis voor een aantal restaurants met Michelin ster waar je heerlijk kunt genieten van de meest fancy maaltijden. Ben je toch meer van lekker en goedkoop? Dat kun je in Maastricht ook zeker weten vinden!

https://taxiforevermaastricht.nl/taxi-meerssen