ZIZ Magazine
Image default
Winkelen

Lingerie voor mannen

Lingerie is een andere benaming voor ondergoed. Vrouwen dragen al sinds begin 19e eeuw pikante lingerie. De jarretel was erg populair onder de dames. Vooral de zwarte variant is nog steeds hot onder de dames. Pikante mannen lingerie neemt de laatste tijd steeds meer toe in populariteit. Het is dan ook zeer aantrekkelijk om deze lingerie te dragen, vooral wanneer je als man in een goede bui bent. 
Heb je zin in uitdagende spelletjes met je partner? Dan wordt het tijd om wat mooie ondergoed aan te schaffen. Een gewone avond samen met je vriend of vriendin, kan uitlopen op een hot-evening. 

Pikante British Jockstrap

Om meteen maar met de deur in huis te vallen…probeer de pikante variant van de British Jockstrap maar eens. Een spannende slip voor mannen. Deze slip is gemaakt voor heren die van goede beurt houden. De stof van deze slip, past perfect om de geslachtsdelen en zit altijd fantastisch. Zeker wanneer je in een goede bui bent. Is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXl. De print van de Engelse vlag maakt het helemaal af. Met deze vlag in top, maak je zeker indruk op je vriendin. 

Mannen lingerie

Alle lingerie die je bij deze webshop kunt aanschaffen is van hoogwaardige kwaliteit. Mannen lingerie kun je de hele dag dragen maar toch zijn er een aantal items in de collectie die beter passen bij een goede avond met je partner. De webshop is voorzien van een ruim assortiment en heeft voor elke man geweldig underwear. Het pikante underwear is voorzien van grappige en vrolijke accenten. Geschikt om te dragen naar een feest of een avond met misschien wel meerdere partners. Op een simpele manier online aan te schaffen. 

Het gemak van online kopen

Behalve mannen lingerie, heeft deze webshop ook een ruime collectie accessoires voor de stoere man. De lingerie voor mannen is altijd trendy en modern. Het merk Pikante is een Colombiaans ondergoedmerk, die steeds weer met vernieuwende lijnen op de markt verschijnt. Altijd pikant en altijd een uitdagende look. 
Niet goed, geld terug 
Mocht er ondanks de allerbeste kwaliteit van deze lingerie iets mis zijn? Dan mag je altijd het bestelde product binnen 14 dagen ruilen. 
Ben je van plan te gaan bestellen, dan wordt deze bestelling binnen 48 uur verzonden. Bestel je voor een bedrag van 30 euro of meer dan zijn er geen kosten aan verbonden. Het is prettig om je eigen bezorgdatum te plannen. Bij je bestelling zul je dit direct moeten aangeven. Privacy staat bij deze webshop hoog in het vaandel. Niemand hoeft te weten wat je hebt besteld. Ook de bezorgdienst niet. De webshop biedt ook de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen. Kijk voor meer informatie verder op de website. Naar boven

https://www.4youwear.nl/