ZIZ Magazine
Image default
Mode en Kleding

Een schoudertas voor op school, makkelijk om mee te nemen

Een schoudertas voor op school, makkelijk om mee te nemen 

Voor scholieren is een goede en stevige tas waar je op kan rekenen heel erg belangrijk. Er zijn verschillende soorten tassen die een scholier mee zou kunnen nemen. De meest gebruikte tas is natuurlijk de alom bekende rugzak. Maar daarnaast zou je ook een sporttas of een schoudertas kunnen gebruiken. De schoudertas wordt eigenlijk alleen maar gebruikt door de meiden. Waar moet je op letten bij het kopen van een schoudertas voor school? In deze blog lees je er alles over. 

Waar let je op als je een schoudertas voor school wil kopen? 

Een schooltas schoudertas voor school moet groot genoeg zijn om al je boeken en andere schoolspullen in te kunnen doen. Het is ook wel slim als je schooltas tegen water kan en dus waterbestendig is. Het zou heel vervelend zijn als je op school aankomt en je boeken zijn helemaal doorweekt van de regen. Let goed op deze dingen als je een schoudertas voor school wil gaan kopen.

 

Als je een goede schoudertas wil hebben waar je lang van kan genieten dan zou je eens in de collectie van matt and nat kunnen kijken. Deze Canadese tassen zijn heel modieus en zijn gemaakt van gerecyclede flessen en vegan leer. Hier is geen beest voor omgelegd, deze tassen kan je dan als dierenliefhebber ook gerust met je mee dragen.

 

Kan je een cowboy bag ook als schooltas gebruiken?

De laatste jaren wordt de cowboy bag steeds meer verkocht in Nederland. Ook als schooltas doen deze tassen het heel goed. Het sterke materiaal waar deze tassen van gemaakt zijn, zorgen ervoor dat je de tas met heel veel comfort kan dragen, ook wanneer je je zware boek er in wil stoppen om mee te dragen naar school.

 

Een cowboy bag wordt gemaakt van een van leer. Deze moet je wel goed behandelen om het leer soepel te houden. Hiervoor zijn allemaal verschillende verzorgingsproducten te verkrijgen. Als je de cowboy bag goed onderhoudt kun je er lang van genieten. Wanneer je deze goed behandelt is je tas beschermd tegen vuil en water.

 

Hoe verzorg je een leren tas? 

Een leren tas kan je regelmatig behandelen met een spray of een speciaal leervet. Wanneer je een van beide hebt aangebracht moet je deze vene in laten trekken. Als het ingetrokken is kan je het kleed nog even opwrijven met een zachte doek om je tas weer een mooie glans te geven.