ZIZ Magazine
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn leuke schoenen voor mijn kind?

Op het gebied van kinderschoenen heb je namelijk tegenwoordig heel veel keus. Het is belangrijk dat je schoenen koopt voor je kind die comfortabel zijn, waarin ze zich vrij en fijn kunnen bewegen, maar tegelijkertijd ook leuk voor de dag komen. Net zoals dat wij er op ons best uit willen zien, willen kinderen dat ook. Ga daarom met de mode en de trends mee en koop schoenen die nu helemaal hip zijn. Benieuwd naar de modetrends van dit jaar en wat nu écht leuke kinderschoenen zijn? Lees dan snel verder. 

Kinderschoenen met klittenband

Kinderschoenen met klittenband zijn niet alleen zeer handig, ze zien er ook nog eens heel tof uit. Klittenband schoenen geven je kind de mogelijkheid om zelf hun schoenen weer vast te maken als ze wat losser zitten. Schoenen met veters kunnen soms een flinke uitdaging zijn. Veters strikken is niet altijd even makkelijk. Het klittenband gespje aantrekken gaat gelukkig wel wat makkelijker. Schoenen met klittenband zijn geschikt voor zowel jongens en meisjes. De schoenen komen in verschillende kleuren en vrolijke patroontjes. Kinderschoenen met klittenband mogen daarom zeker niet ontbreken in de schoenencollectie van je kind.

Kinderschoenen met klittenband

Canvas sneakers

Canvas sneakers zijn helemaal hip nu. De canvas sneakers zien er uit als normale sneakers, alleen zijn ze van een ander materiaal gemaakt. Canvas is een heel stevige materiaalsoort en deze schoenen zijn ook geschikt om in de wasmachine te wassen. Canvas schoenen heb je met verschillende sluitingen zoals klittenband, veters of een rits. Ook heb je canvas sneakers met verschillende ontwerpen. Van hele kleurrijke designs tot wat rustigere ontwerpen. De canvas sneakers van Go Banana’s zijn zeer geliefd door hun vrolijke, kleurrijke ontwerpen. Op elke sneaker staat een dier centraal zoals een zebra, een zwaan of een vos. Om het dier heen is een vrolijke leefomgeving gecreëerd wat resulteert in een trendy, kleurrijke schoen voor kinderen.

Zomerse sandalen

Elk kind moet in ieder geval ook één paar sandalen in zijn of haar garderobe hebben. Met de warme weren die er aankomen zijn luchtige schoenen zeer belangrijk. Sandalen staan ook leuk onder een zomerse outfit. Ga je binnenkort op vakantie naar een warme bestemming? Dan mogen de sandalen voor je kind niet ontbreken. Wanneer je sandalen koopt voor je kind, let er dan op dat de voering is gemaakt van leer en de zool van kurk of rubber. Dit ademt het beste door en biedt de meeste comfort aan. 

Veel kleur, glitter en drukke patroontjes

De grootste trend van dit jaar op het gebied van kinderschoenen gaat niet om de schoensoort, maar om de uitstraling van de schoen. Dit jaar gaat het in de kindermode ook om zien en gezien worden. Het mag allemaal een tikkeltje opvallender en kleurrijker. Schoenen met veel kleur, drukke patroontjes en glitter zijn daarom ook helemaal in de mode.