ZIZ Magazine
Image default
Muziek

Betere concentratie met een radio

Concentratie is soms moeilijk te vinden op het werk. Je wordt snel afgeleid, je bent moe of je hebt gewoon geen zin in bepaalde opdrachten. Dit kan je natuurlijk een keer over komen, maar je opdrachten moeten wel af deze week. Concentratie is daarbij heel belangrijk en dit kan je vaak verhogen door muziek te gaan luisteren. Muziek is een erg goed en makkelijk middel om harder te gaan werken of om beter te gaan werken. Ook in het kantoor ruimte ontstaat er een ontspannen werksfeer als er muziek opstaat.

Een goede manier is Radioguide te gebruiken, een makkelijke manier van de radio. Dit is namelijk online radio luisteren, waarbij je geen last meer hebt van het zoeken naar frequenties. Het is allemaal veel makkelijker. Op Radioguide.fm kan je kiezen uit veel verschillende landen en radio stations. Bijvoorbeeld Nederland heeft veel meer stations dan die je op de radio hoort, dit komt omdat sommige grote stations extra zenders hebben zoals 538 non stop. Hierdoor wordt het aanbod in radio veel groter en natuurlijk leuker. Ook kan je leuke zenders uit andere landen gaan luisteren, dit is natuurlijk een leuke afwisseling voor op het werk. Een radio is een handig middel voor op de werkvloer omdat er veel verschillende muziek voorbij komt. Niet iedereen heeft dezelfde muziek smaak daarom is een radio een goede oplossing. Verander om de dag de radiozender, zodat je lekker wat afwisseling hebt in muziek. Ook als je onderweg bent naar het werk of naar huis kan je de radio gewoon luisteren, want ook doet hij het op je mobiel. Lekker in de trein luisteren naar je favoriete radiostation.

Het werk gaat nu twee keer zo snel. Je hebt alle werk af en de tijd gaat lekker snel omdat je zit te genieten van heerlijke muziek.

 

http://www.radioguide.fm