ZIZ Magazine
Image default
Tuin en buitenleven

Alles over onkruidbestrijding met heet water van deze specialist

Bent u op zoek naar een slimme manier om onkruid te bestrijden? Bekijk dan eens het aanbod van De onkruidkoker. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onkruidbestrijding met heet water. Sinds 2007 zijn ze werkzaam in deze branche en over de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een specialist. Voornamelijk in de tuinbouw is er veel vraag naar deze techniek. Dit komt doordat het gebruik van chemische stoffen in deze sector afneemt. Onkruidbestrijding door middel van heet water is daarom een goed alternatief. Naast dat er met kokendheet water onkruid wordt bestrijd, kunnen bepaalde oppervlakken ook meteen gereinigd en ontsmet worden. Dit allemaal in één werkgang. Wilt u ook een onkruidmachine huren? Lees dan snel verder!

Een milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding

Onkruidbestrijding met heet water is een milieuvriendelijke optie ten opzichte van andere bestrijdingsmiddelen. De zogeheten Empas machines verwarmen het water in diesel- of gasgestookte ketels tot wel 98 graden Celsius. Vervolgens wordt het hete water op het onkruid gespoten waardoor het uiteindelijk sterft. Het water in de Empas machines blijft op temperatuur. Wanneer u een onkruidmachine wilt huren, hoeft u dus niet steeds nieuw water bij te vullen. Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar u bespaart ook op waterverbruik. Alle machines hebben een hogedrukfunctie waardoor het bestrijden van onkruid nog eenvoudiger gaat.

Huur een onkruidmachine

Heeft u interesse in onkruidbestrijding met heet water en wilt u daarom een onkruidmachine huren? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van De onkruidkoker. Ze hebben diverse machines beschikbaar gesteld. Elke machine heeft zijn eigen kenmerken en u kunt dus een voertuig uitkiezen wat volledig aansluit bij uw wensen. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een gunstige prijs. Naast het huren van een machine is het ook mogelijk om de machine te kopen. Dit is bijvoorbeeld handig als u het apparaat regelmatig gebruikt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met De onkruidkoker.