ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Knapperend vuur met kachels

Kachels

Kachels hebben geen ombouw nodig – zoals een open haard – daarom is deze veel makkelijker zelf te plaatsen. U hebt alleen een goede afvoer voor de rook nodig en verder kan de kachel daar staan waar u wilt. Bijvoorbeeld op zolder, in de gezellige wijnkelder of gewoon heerlijk in de woonkeuken.

Bij Haardencentrum Hoevelaken vindt u altijd de kachel die bij uw interieur past. Onze vrijstaande kachels bieden u veel warmte en een hoog rendement en zijn ook nog eens een lust voor het oog. Ga naar onze website voor een overzicht van ons assortiment kachels of ervaar een warm welkom in onze showroom.

U vindt onze haardenshowroom op het bedrijventerrein Horstbeek in Hoevelaken. Kijk eerst eens op onze website naar de informatie en foto’s van onze collectie kachels en haarden. Er zit vast een model voor u bij. Op verzoek kunnen wij thuis bij u langskomen om u te adviseren. Maak nu een afspraak met Haardencentrum Hoevelaken.

De grootste keuze in kachels treft u aan bij Haardencentrum Hoevelaken:

• Onze kachels leveren een hoge warmteopbrengst

• Ons assortiment kachels is ongeevenaard

• We bieden u houtkachels, gaskachels en rookkanalen

Zoek niet verder: voor echte sfeer en warmte tijdens koude dagen kiest u voor de kachels van Haardencentrum Hoevelaken. Wij hebben ruime keuze aan kachels, zoals gaskachels en houtkachels. Wilt u meer informatie over welke kachel het beste bij u past, neem dan eens een kijkje op onze website.

Een kachel, gas of hout gestookt, kan zonder ombouw geplaatst worden, neemt weinig ruimte in en verwarmt uw woning snel. De kachels van Haardencentrum Hoevelaken helpen u de koude en donkere dagen door. Neemt u ook eens een kijkje op onze website of brengt u eens een bezoek aan onze showroom en sta versteld van ons aanbod aan diverse kachels.

Of u nu liever de knusse gezelligheid van een houtgestookte kachel heeft of de voorkeur geeft aan de warmte van een onderhoudsarme gaskachel, Haardencentrum Hoevelaken heeft beide modellen volop voor u. De bewering dat alles mogelijk is, is bij ons niet overdreven. Alles over de kachels in ons assortiment leest u op onze website.

Kachels in allerlei kleuren, vormen, hoogtes en afmetingen vindt u bij ons bedrijf. Wilt u een middelhoge ronde of een compacte vierkante kachel, een antiek uiterlijk of een moderne look? U heeft het voor het zeggen bij ons bedrijf. U kunt ons adres op onze bedrijfswebsite vinden.

Haardencentrum Hoevelaken, de aanbieder op het gebied van kachels. Het maakt niet uit naar welk soort u op zoek bent, Haardencentrum Hoevelaken heeft het. Het ruime assortiment staat uitgestald in de showroom, waardoor u alle exemplaren op uw gemak kunt bekijken. Kijk op onze bedrijfswebsite voor meer informatie.

Knapperend vuur met kachels

Wilt u een knapperend vuur in uw woonkamer, maar heeft u geen interesse in een haard? Ga dan nu voor een houtkachel van ons bedrijf. Zij bieden een ruim assortiment aan houtkachels. Een milieubewuste manier van verwarmen waar geen gas aan te pas komt. Kom langs in de showroom of kijk op onze bedrijfswebsite.

Bij kachels is, in tegenstelling tot een openhaard, geen ombouw nodig zodat er veel ruimte bespaard blijft. En gas- of houtkachel is dus ook een zeer goede oplossing wanneer u niet over veel ruimte beschikt. Moderne kachels kennen een eenvoudig bedieningsgemak en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Geniet van het sfeervolle vlammenspel van een gaskachel. Ons haardencentrum biedt u een uitgebreid assortiment kachels die veel warmte opleveren en uiterst praktisch zijn in gebruik. Op onze bedrijfswebsite vindt u een kleine greep uit onze collectie. Of bezoek onze showroom in Hoevelaken om onze totale collectie kachels te bekijken.

Lekker genieten van warme chocolademelk bij het haardvuur. Er is echt niemand die niet al warm wordt bij de gedachte. Ons haardencentrum brengt dergelijke sfeer bij u in huis met talloze sfeervolle en moderne kachels. Of u nou op zoek bent naar een klassiek ogende openhaard of een zeer functionele gaskachel. Wij bieden het allemaal.

Volledige service is waar u op kunt rekenen als u uw kachel of kachels bij ons haardencentrum koopt. Wij beschikken over vakkundige en ervaren installateurs, die uw door ons geleverde kachel met de juiste voorzorgsmaatregelen bij u thuisbezorgen en klaar voor gebruik maken. Neem een kijkje op onze website voor meer over onze kachels en klantenservice.

Bij Haardencentrum Hoevelaken vindt u altijd een warm onthaal. Dat kan ook bijna niet anders met onze uitgebreide collectie kachels. Want wij weten precies hoe u er warm bij kunt zitten, met oog voor kwaliteit en design. Maak op onze website of in onze showroom kennis met ons complete assortiment.

Nostalgie met kachels

Op zoek naar een sfeervolle haard of kachel? Kom eens langs bij ons haardencentrum. Hier vindt u echt alle kachels, openhaarden en overige sfeervolle warmtebronnen. Zo kunt u de sfeer van vroeger en alle bijbehorende herinneringen weer bij u in huis brengen. U regelt bovendien alles in een keer, van de bezorging tot de installatie.

Een grote keus in kachels treft u aan bij Haardencentrum Hoevelaken:

• Economisch verantwoord verwarmen

• Enorm grote keus in kachels

• Bekijk vooral onze acties

Zonder gas uw woonkamer warm stoken, dat kan met een houtkachel van Haardencentrum Hoevelaken. Wij hebben een uitgebreide collectie prachtige houtkachels in onze showroom, maar u kunt bij ons ook terecht voor een moderne gasgestookte kachel. Surf naar onze website en bekijk een deel van onze collectie online. Bel ons gerust voor een afspraak.

Het aanleggen van kachels met de bijbehorende rookkanalen is iets wat wij met de grootste zorg voor u doen. De kachel moet straks uiteraard veilig zijn wanneer deze aan staat. Daarom werken wij met betrouwbare installatieteams. Deze vakmensen leggen uw nieuwe aanwinst snel en kundig aan, zodat u er snel van kunt genieten.

Lekker genieten van warme chocolademelk bij het haardvuur. Er is echt niemand die niet al warm wordt bij de gedachte. Haardencentrum Hoevelaken brengt dergelijke sfeer bij u in huis met talloze sfeervolle en moderne kachels. Of u nou op zoek bent naar een klassiek ogende openhaard of een zeer functionele gaskachel. Wij bieden het allemaal.

http://www.haardencentrum-hoevelaken.nl/kachels