ZIZ Magazine
Image default
Mode en Kleding

Dameshorloges

DKNY van kleding tot dameshorloges 

DKNY is de afkorting van Donna Karan New York. De ontwerpster Donna Karan ontwerpt kleding, lederwaren, damessieraden en dameshorloges. Het merk is van oorsprong gevestigd in New York, echter is DKNY inmiddels over de hele bekend om haar mooie kleding en accessoires. We willen je graag iets meer van de wereld van DKNY laten zien aan de hand van haar nieuwste collectie dameshorloges

Zomercollectie 2014 DKNY horloges

De trend van al te opzichtige dameshorloges is nu wel zo’n beetje voorbij, en dat zien we terug in de nieuwe zomercollectie DKNY horloges. DKNY staat bekend om haar sierlijke dameshorloges, waarvan de ontwerpen tot in het kleinste detail zijn uitgewerkt. De kwaliteitsuurwerken van DKNY zijn daarnaast allemaal voorzien van een degelijk quartz uurwerk en hiermee bewijst DKNY dat duurzaamheid en sierlijkheid perfect hand in hand kunnen gaan. Zo kunnen we de DKNY horloges dan ook bestempelen.

NY2173 DKNY horloge

Klein van stuk is dit NY1273 DKNY horloge met een kastdiameter van 20 millimeter. Ondanks het kleine formaat is dit DKNY horloge een opvallende verschijning in de collectie van DKNY horloges. Wat te denken van de zilveren, gevlochten  horlogeband die pompeus gezet is met zirkonia’s? Geweldig toch! Wil dit DKNY horloge in goudkleur of rosé goud? Geen probleem, de DKNY horloge collectie voorziet in de smaken!

http://www.horlogesstyle.nl/dameshorloges