ZIZ Magazine
Image default
Mode en Kleding

MelanO ringen

Mezelf verwent met een mooie MelanO Cubic ring

Ik vond dat ik mezelf maar eens moest verwennen en met wat kan dat beter dan met een nieuwe ring. Mijn favoriete sieradenmerk is MelanO. Dus daar ging ook mijn eerste gedachte naar uit. De meeste sieraden koop bij de juwelier bij ons in het dorp. Het is maar een kleine plek waar ik woon maar het heeft wel een comfortabel centrum met alle voorzieningen, waaronder dus een juwelier die ook eens een geweldig aanbod sieraden heeft. En dus ook mijn favoriete merk MelanO. ’s Morgens heb ik mijn vriendin gebeld om te vragen of die zin had om mee te gaan naar de juwelier. Wel zo leuk, meteen haar mening bij het passen bedacht ik me.

De nieuwe MelanO ringen uit de Cubic collectie

Bij de juwelier aangekomen werden we hartelijk ontvangen en we kregen we meteen een kopje koffie aangeboden. Dat smaakte heerlijk zo in de morgen! We bekeken op ons gemak de sieraden die in de vitrines lagen te blinken en al snel kwam de verkoopster ons helpen en wees ons op de nieuwste MelanO ringen. De MelanO Cubic collectie. Heel apart vond ik ze, met name door het vierkante uiterlijk. Het concept van MelanO, met de verwisselbare zettingen, is me bekend en dat vind ik zo leuk aan MelanO.

Uiteindelijk is het een rosé gouden MelanO Cubic ring geworden

Wordt het de zilveren of de rosé gouden MelanO Cubic ring? Want dat het deze ring zou worden, was me al snel duidelijk. Na ze beide gepast te hebben, vond ik het wel iets om voor de rosé gouden te gaan. Weer eens iets anders en naar ik begreep van de juwelier is rosé goud helemaal hip en de kleur van nu. Samen met de paarse zetting had ik een beauty van een MelanO Cubic ring in de pocket.

http://www.sieradenstyle.nl/melano-ringen