ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Markiezen zonwering op maat bestellen

Markiezen geven vrijwel elke woning of bedrijf een fraai uiterlijk en het wordt nog beter wanneer ze op maat worden gemaakt! Een voordeel aan markiezen op maat, is dat ze perfect voor het raam passen. Hierdoor weren ze de zon perfect en natuurlijk ziet het er ook nog eens heel erg fraai uit!

Markies zonwering werd voorheen uitsluitend gekocht bij speciaalzaken, maar kom je nu bij steeds meer winkels tegen en ook online! Dit is dan ook een van de redenen, waardoor je nu aanzienlijk goedkoper aan een markies kan komen en waardoor de prijzen dan ook de afgelopen jaren een stuk lager zijn geworden .

Hoe bestel je een markies op maat?

Een markies op maat bestellen vraagt wel wat moeite. Je moet er namelijk wel zeker van zijn dat je ook daadwerkelijk de juiste maten doorgeeft. Vooral wanneer je besluit om jouw markies te bestellen bij een webwinkel. Doordat markiezen in vrijwel alle gevallen een maatwerk product zijn, kun je ze ook niet zomaar omruilen wanneer je een verkeerde maat doorgeeft.

Om een markies goed op te meten, staan er online verschillende instructies die je erbij kunnen helpen. Onder andere bij zonweringbestellen vind je een uitgebreide uitleg om dit te doen. Uiteraard kun je er dan ook uiteraard gelijk jouw nieuwe markies bestellen.

Wat kost markies zonwering

De prijzen van markies zonwering verschillen per aanbieder. De goedkoopste markiezen van de hoogste kwaliteit die je online gaat vinden, zijn verkrijgbaar vanaf €299. Natuurlijk loopt de prijs altijd nog iets op, wanneer je grotere maten uitkiest of een markies voorziet van extra opties of speciale materialen!

Bij veel bedrijven komen er nog extra kosten bij voor bijvoorbeeld andere doekkleuren. Gelukkig is dit lang niet overal het geval, en zo ook niet bij de zonweringbestellen webshop.

Markies zonwering soorten

Wat ook erg leuk is, is dat markies zonwering vandaag de dag verkrijgbaar is in meerdere soorten. Vroeger was er eigenlijk maar één model, maar dit is tegenwoordig wel anders. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende extra opties zoals biesbanden, stormstroken en nog veel meer! Met andere woorden, keuze genoeg en mogelijkheden genoeg, waardoor markiezen tegenwoordig vrijwel overal wel kunnen worden toegepast.