ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Zonneboiler verwarming maakt van je huis een duurzaam huis

Als je kiest voor zonneboiler verwarming dan heb je geen aardgas meer nodig. Dat is een belangrijke stap naar verduurzaming. Het is de bedoeling om in Nederland over enkele decennia geen aardgas meer te gebruiken. De winning van aardgas in Groningen wordt in 2022 al gestopt. Als je kiest voor een hoog rendement zonneboiler dan kan deze met gemak je huis verwarmen en je voorzien van warm water om te douchen of in de keuken te gebruiken. Het verduurzamen van woningen wordt op een bepaald moment verplicht in Nederland. Je kunt nu alvast de eerste stap zetten.

Wat kan ik nog meer doen om mijn huis te verduurzamen

Kiezen voor zonneboiler verwarming is niet de enige mogelijkheid om je woning te verduurzamen. Je kunt ook veel energie besparen door te isoleren. Het dak, de spouwmuren en de vloer kunnen worden geïsoleerd. Daarnaast is het plaatsen van HR dubbel glas een goede optie. Wanneer je daarnaast kiest voor een zonneboiler met een hoog rendement dan bespaar je aanzienlijk op fossiele energie. Je hebt dan geen gas meer nodig. Als je zonnepanelen op je dak laat plaatsen heb je ook geen of veel minder elektriciteit meer nodig van je energieleverancier. Zo verdien je de investeringen uiteindelijk weer terug en kun je volledig van het rendement profiteren.

Vraag een offerte aan voor een zuinige zonneboiler

Wil je overstappen op zonneboiler verwarming? Vraag dan nu een offerte aan bij HRSolar. Zij kunnen je ook alles vertellen over het rendement van de zonneboiler. Daarnaast kun je kiezen voor PVT panelen die door HRSolar worden geleverd. Deze zonnepanelen wekken niet alleen energie op door zonnewarmte, de warmte die ze opvangen wordt doorgegeven aan de zonneboiler waardoor je nog voordeliger uit bent qua energieverbruik. Op de website lees je er alles over. Hier vind je ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.