ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

De belangrijkste zomeritems voor jouw kindje

Het is voor jouw kindje ook leuk als hij of zij er leuk uit ziet. Dit is tot een bepaalde leeftijd toch wel de taak van de ouder. Daarom kun je in dit artikel lezen wat de leukste items zijn die jij voor jouw kindje voor in de zomer kunt kopen.

Kleding gematched met het type weer

Jouw kindje moet wel goed kunnen spelen, ook in de zomer. Zorg daarom dat de kleding die je jouw kind aan doet goed gematched zijn op het type weer van de dag en op wat voor activiteiten jouw kindje zal gaan doen die dag. als je kindje vooral in de tuin zal spelen of in de zandbak is het niet per se nodig om jouw kindje super koud aan te kleden omdat je kindje anders oververhit raakt. Als je kind de hele dag rondjes gaat rennen op het grasveld of strand of heel wild zal spelen dan is het wel weer handiger om kleding aan te doen dat lekker luchtig is.

 

Een voorbeeld van goed luchtige kleding zijn Quapi meisjes kleren. Dit merk heeft hele fijn kinderkleding zoals rokjes of goede t-shirts. Je kunt met warm weer ook letten op het materiaal dat de kinderkleding heeft. Polyester kleding en dingen van wol zijn uiteraard niet zo heel erg fijn bij hoge temperaturen. Denk eerder aan katoen of zijde als materialen voor de kleding.

Deze materialen zullen genoeg ventileren en hebben een goede pasvorm voor in de zomer.

Zo kun je bijvoorbeeld ook voor een name it jurkje online of in de winkel kijken.

Dit merk heeft ook erg fijne materialen en kleding voor jouw kindje in de zomer.

De juiste schoentjes aan

Ook in de zomer zal jouw kindje juist lekker buiten willen spelen. Daarbij gaat jouw kindje misschien wel veel rennen en klimmen en zijn goede schoenen van groot belang. Maar ook bij de schoenen moeten deze wel genoeg ventileren zodat jouw kindje gewoon fijn kan spelen.

Zo kun je denken aan luke instappertjes voor jouw kindje, slippers of andere soort sandalen. Hier kan jouw kindje goed op rennen, springen en vliegen, hij heeft dan goede schoenen aan maar heeft het niet te warm.

Bij het spelen is het belangrijk dat jouw kindje niet zomaar kan vallen als hij aan het rennen of dergelijke is dus is schoeisel zoals slippers vaak het handigst als er toch een bandje om de enkel zit zodat de schoen niet zomaar uit kan vallen.

Bescherming tegen de zon en de natuur

Als jouw kindje ook in de zomer veel buiten zal spelen is het belangrijk dat hij goed beschermd zal zijn tegen de zon door middel van goede kinderkleding zoals een fijn hoedje op het hoofd en een zonnebrilletje. Deze twee zullen tegen zonneschade in het gezicht en op het hoofd zorgen en jouw kindje veilig op het strand laten spelen.

Daarnaast is zonnebrand voor jouw kindje erg belangrijk. Omdat het kind veel in het gras of in het zand zal spelen is zonnebrand dat goed beschermd maar ook redelijk snel intrekt erg belangrijk. Factor 50 is altijd aan te raden bij jonge leeftijden en eigenlijk ook daarna.