ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

Een goede vulpen kopen, wat zijn de verschillen?

Als je op zoek bent naar een luxe vulpen, kun je deze gemakkelijk online bestellen. Online aanbieders hebben een erg ruim assortiment aan luxe vulpennen. Je kan een goede vulpen kopen door in het assortiment te kijken. Je hebt keuze uit erg veel merken, om er maar een paar te noemen heb je Mont blanc vulpen, Aurora, Diplomat, Kawecoo, Faber-Castell en nog veel meer merken. Ook als je een specifieke pen zoekt, zoals de Parker Jotter of een Waterman balpen zal je online sowieso slagen. Als je het allerbeste wilt, kijk dan eens online.

 

Parker Jotter

De prijzen van de Parker vulpennen lopen erg uiteen. Wil je uittesten of de vulpen wat voor je is, dan kan je zeker een basismodel van Parker aanschaffen. Deze prijzen variëren van ongeveer €15 tot €80. Als je voor een wat mooiere en exclusievere versie wil gaan dan zit je vaak op een prijs van €80 tot €400, hoe hoger je gaat met de prijs, hoe meer mogelijkheden en aanpassingen er aan de pen gedaan zijn. Bijvoorbeeld van welk soort materiaal het is gemaakt, of er in gegraveerd is of niet. Dit heeft allemaal te maken met de prijs. Als dit nog steeds wat aan de lage kant is, dan zijn er ook nog de luxere modellen, deze gaan van €400 tot wel €3000 per pen én er is ook nog een set te koop waarin je 3 vulpennen krijgt voor €4030,-. Hierbij kan je verwachten dat de materialen van de hoogste kwaliteit zijn en de patronen extreem zeldzaam en speciaal zijn.

 

Mont blanc vulpen

Naast Parker, heb je ook Mont blanc als merk vulpen. Deze pennen zijn erg klassiek en ze hebben meer dan alleen vulpennen. Ze verkopen ook vulpotloden en balpennen, als je dus geen fan bent van een vulpen of een vulpotlood kan je dus altijd nog een balpen kopen. Ben je op zoek naar zilver of goud? Dit merk pennen is in vrijwel iedere klassieke kleur te krijgen.

 

Waterman balpen

Ken je de Waterman balpen? Waterman is al jaren extreem populair. De combinatie tussen een klassiek en modern design zorgt ervoor dat het schrijfinstrument bij iedereen in de smaak valt. Deze vulpen draagt bij aan het maken van die eerste goede indruk. zo variëren de prijzen van €159 tot €4030. Voor elke situatie is er een pen te verkrijgen. Het maakt niet uit welk merk je koopt, en of het nu een set is of een losse balpen. Je kunt ervan uitgaan dat schrijven een hele andere ervaring wordt! 

 

Lamy pen

Houd je niet van Mont Blanc of Waterman en kies je liever voor een Lamy pen? Dan heb je ook veel keuze in pennen. Zoals je misschien al wel weet zijn deze in allerlei soorten kleuren te verkrijgen, zoals lichtblauw, rood, grijs, geel, zwart, goud, zilver etc. De prijzen variëren van enkele tientjes tot €495, als je een goede instap wilt hebben, wordt dit merk erg hoog aangeschreven. Dit omdat ze hoge kwaliteitspennen verkopen voor een goede prijs. Hun duurste pen is immers “maar” €495.