ZIZ Magazine
Image default
Vakantie

De camperzaak voor inkoop en verkoop van campers en caravans

Als u een caravandealer zoekt om een caravan te kopen of te verkopen, dan is het bezoekje aan de camperzaak van Tjeu van Horne Kampeercentrum een aanbeveling. Als u uw camper of caravan wil verkopen, dan kunt u in eerste instantie het best de website bezoeken. Daar vindt u een handig formulier waar u de specificaties als het kenteken en kilometerstand van de camper of caravan kunt invullen. Ook wordt er gevraagd om vier foto’s toe te voegen. U krijgt de mogelijkheid via het formulier om een opmerking of vraag te stellen. Uiteraard kunt u hier natuurlijk ook telefonisch contact over hebben.

Een camperzaak die uw zorgen uit handen neemt

Een camper of caravan verkopen kan soms emotioneel zijn. Eigenaars hebben vaak een binding met hun camper of caravan en dan is het niet altijd makkelijk om er afstand van te doen. Maar soms kan het niet anders, bijvoorbeeld door ouderdom of om financiële redenen. De Brabantse caravandealer snapt dit en neemt graag uw zorgen uit handen. Als het bedrijf besluit uw caravan of camper te willen overnemen, dan regelen zij de rest. U krijgt dan op korte termijn uw vrijwaringsbrief het overeengekomen bedrag voor uw camper of caravan.

Een nieuwe camper of caravan kopen

Voldoet uw huidige camper of caravan niet meer vanwege bijvoorbeeld gezinsuitbreiding? Of zijn uw kinderen juist uit huis, maar u wil nog wel graag op deze manier vakantie vieren? Dan bent u bij deze caravandealer ook goed als u een nieuwe camper of caravan wil kopen. Daarbij heeft de camperzaak vaak een occasion op voorraad, mocht u liever voor een zeer goede kwalitatieve tweedehands camper of caravan gaan. Het aanbod vindt u op de website, maar u bent natuurlijk ook altijd welkom op de zaak in Budel zelf een bezoekje te brengen. Het personeel staat voor u klaar om u van dienst te zijn.