ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

Ervaar hoog bedieningsgemak met een SMIPACK verpakkingsmachine

Wanneer u een verpakkingsmachine nodig heeft, is SMIPACK hét merk voor u. Dit merk produceert namelijk diverse verpakkingsmachines voor uiteenlopende doeleinden. Heeft u een bundelverpakker, een kartonverpakker of een folieverpakker nodig? In al deze gevallen biedt SMIPACK voor u een oplossing. U kunt deze machines inzetten in verschillende branches. Zo worden deze machines niet alleen voor het verpakken van voedingsmiddelen gebruikt, maar onder andere ook voor het verpakken van speelgoed en farmaceutische producten. Een bijkomend voordeel is dat de machines van SMIPACK bekend staan om het hoge bedieningsgemak. De machines zijn veilig en werken uiterst eenvoudig, waardoor eenieder er snel mee overweg kan gaan.

Maar waar schaft u deze unieke SMIPACK machines aan?

Bent u overtuigd van de werking van machines van SMIPACK en wilt u graag een dergelijke machine aanschaffen voor uw eigen bedrijf? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af waar u deze machines kunt kopen. In Nederland is er slechts één SMIPACK importeur en leverancier en dat is DEMCA. Al sinds 2004 vertegenwoordigt en promoot dit bedrijf het merk SMIPACK als enige op de markt. Ook voor service en voor uitbreidingen op uw huidige SMIPACK machines kunt u dit bedrijf inschakelen. Ze bieden een uitgebreide dienstverlening aan, zodat u altijd op hen kunt rekenen. Wist u bovendien dat ze ook krimpfolies voor de machines leveren?

Ontdek het aanbod aan SMIPACK machines online

Bent u benieuwd welke SMIPACK machines er aangeboden worden bij DEMCA? Dan kunt u het beste hun website bezoeken. Hierop vindt u meer informatie over de diverse soorten machines en hun mogelijkheden. Wilt u graag persoonlijk en deskundig advies ontvangen, zodat u zeker weet dat u een goede keuze maakt? Neem dan contact op met de medewerkers van DEMCA. Zij denken graag met u mee en voorzien u vervolgens van het beste advies. Zo zult u geen spijt krijgen van uw aankoop!

https://demca.nl/hoeksealers/