ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

Hoe kan op makkelijk insecten en motten bestrijden

Voor mensen die regelmatig motten rond hun huis hebben opgelet! Het kan heel goed voorkomen dat je ook motten in huis hebt, echter hoeft je ze absoluut niet te zien. De oorzaak van motten in huis zijn natuurlijk donkere plaatsen in combinatie met kleding. Wil je de motten weg hebben dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kun je heel ouderwets wat motten ballen in je kast leggen. Motten hebben hier inderdaad een hekel aan, maar u waarschijnlijk ook.

Voordelen voor het Gebruik van Mottenballen:

– Je zult hoogst waarschijnlijk de meeste motten in de komende weken doden. Nadelen mottenballen: – Ze geven een sterke onaangename geur af. – Mottenballen zijn over het algemeen chemisch – Mottenballen kunnen hoofdpijn veroorzaken. – Je kunt allergisch zijn voor motten ballen. Motten vallen; je hebt tegenwoordig ook iets modernere motten vallen, deze zijn dus niet meer in bal vorm, maar je hangt ze gewoon zoals een kleding hangertje op in de kleding kast.

Voordelen mottenvallen:

Het werkt beter dan motten ballen.

Nadelen van Motten vallen:

– De geur hangt nu vaak op neus hoogte – Het is geen prachtige verschijning om een motten bestrijdingsmiddel in je kleding kast op te hangen. – Je kunt er allergisch voor zijn – Je kunt er hoofdpijn van krijgen

De oplossing om echt van uw motten probleem af te komen! Waardoor ze ook niet meer in je huis komen. Hang buiten je huis aan de kant van je slaapkamer een motten vanger op. Deze mottenvangers ook wel vliegen vangers genoemd zullen middels UV lichten, kleefborden of met aanzuiging alle motten ruim voor ze überhaupt jou kleding kast ruiken in de val gelokt worden. Ook zijn er mottenvangers met elektriciteit en of lokvloeistof voor de liefhebbers.

Mottenvangers werken dus het beste tegen motten. Ben je nog niet overtuigd over dit middel tegen motten, weet je nog niet exact wat te doen tegen motten. Of ben je gewoon anti motten.

Motten in huis bestrijden kan een helse klus worden, of je neemt een motten vanger, de langdurige blijvende en zeer gezonde oplossing om van mottenbestrijding geen helskarwei te maken .

Bekijk de Mottenvangers in onze Online Show Room

https://antivliegenshop.nl/mottenvangers/