ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Inspirerende muurteksten: een persoonlijk cadeau

Muurteksten laten je nadenken, geven je een warm gevoel of brengen soms gewoon een glimlach op iemands gezicht. Maar bovenal geven ze de kamer een persoonlijk tintje. Juist daarom zijn de muurteksten van het Stickerparadijs ook een mooi cadeau om anderen blij mee te maken. Je partner, kind of vrienden: met de stickers laat je zien dat je hen waardeert. Dat is nog eens leuk om te geven!

De leuke muurteksten voor iedereen

Bij het Stickerparadijs heb je een ruime keuze aan inspirerende muurteksten. Zo weet je voor iedereen een passend cadeau te vinden. Je partner laat jij je liefde voelen met een tekst als “je t’aime” of “you and me”.  En je zoon of dochter? Die maak je blij met een vrolijke sticker met “don’t worry be happy”. Wedden dat hij of zij iedere keer weer een lach op het gezicht krijgt? Natuurlijk kies je daarbij meteen voor de lievelingskleur van je kind. Want de muurstickers zijn verkrijgbaar in alle kleuren die jij je maar wensen kunt.

Laat je creativiteit spreken

Heb je zelf ideeën over een mooie spreuk die niet in de collectie van het Stickerparadijs te vinden is? Dan kun je bij ons gewoon je eigen sticker laten maken. Misschien is er wel een zin die je moeder altijd zegt of plaag jij je broer graag met een stopwoordje waar hij maar niet vanaf komt. Wij toveren deze creatieve tekst voor jou om in een echte muursticker. Zo ben je nooit meer uit hun gedachten.

Wil jij graag je familie of geliefde verrassen met een bijzondere muurtekst? Laat je dan inspireren door de collectie muurstickers van het Stickerparadijs. Hier koop je het cadeau waar iedereen van onder de indruk is.

http://www.stickerparadijs.nl/muurteksten