ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Heeft u op kantoor nieuwe LED’s nodig?

Bent u op zoek naar professionele armaturen voor in de fabriekshal? Zoekt u een firma die niet alleen advies geeft over LED lampen, maar ze vervolgens ook professioneel installeert? De zakelijke verlichting expert die u zoekt, is LED Design Holland.

LED Design Holland werkt volgens een vaste procedure. Op de site lezen we dat de volgende stappen worden aangehouden.

  • Fase 1 kennismaken & adviesgesprek.
  • Fase 2 offerte, met lichtplan op maat.
  • Fase 3 subsidie aanvraag.
  • Fase 4 LED installatie en montage.

LED Design Holland richt zich op de zakelijke markt en weet alles van verlichting industrie, kantoren, Retail, horeca en showroom. Een speciale groep die LED Design Holland van dienst is: Verenigingen van Eigenaren. De LED-specialisten hebben alle benodigde kennis in huis en ze hebben jarenlange ervaring. Ze weten waaraan een goede LED lamp moet voldoen. Ze kunnen goed uitleggen op wat voor manieren er bespaard kan worden op de energienota.

LED Design Holland weet alles over lichtlijnen. Een lichtlijn is met name handig in een grote ruimte. Denkt u aan een bedrijfshal, werkplaats of opslagloods. Lichtlijnen zijn populair gezien alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. We noemen state of the art lichtlijn units, geluid speakers en sensoren. Een LED lichtlijn is opgebouwd uit meerdere modules. We spreken dan ook van een modulair systeem. Dit zijn de belangrijkste voordelen van lichtlijnen:

  • een relatief laag energieverbruik (50 tot 80% lager dan andere lampen);
  • een bijzonder lange levensduur (gemiddeld brandt een LED lamp 50.000 tot 100.000 lichturen);
  • LED lampen geven direct goed licht en de lichtoutput blijft altijd op pijl;
  • een LED lamp flikkert niet en zorgt dus voor prettig licht om bij te werken.

Maakt u al gebruik van lichtlijnen en wilt u de lichtbronnen vervangen? LED Design Holland tipt LED Line Refix lampen. Die zullen perfect passen en de investering blijft binnen de perken. LED Design Holland maakt lichtlijnen SMART dankzij de combinatie met een DALI systeem. De gebruiker is zo in staat de lampen te schakelen en / of te dimmen.

https://www.leddesignholland.nl