ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor een Durofloor PVC vloer?

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een pvc-vloer in hun woning. Pvc-vloeren combineren namelijk de prachtig natuurlijke look van een houten of betonnen vloer met de verschillende voordelen van kunststof. Een pvc-vloer is erg stevig, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig met vloerverwarming te combineren. Tegenwoordig zijn er in Nederland ontzettend veel soorten pvc-vloeren terug te vinden. Een vloer die echter steeds in het oog springt, is de Durofloor pvc-vloer. De Europese collectie van Durofloor PVC bestaat uit stevige en natuurlijk ogende pvc-vloeren die op een duurzame manier geproduceerd worden. De vloeren gaan erg lang mee en zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruikte ruimtes.

De functionele Durofloor pvc-vloeren

Alle Durofloor pvc-vloeren worden met een stevige beschermlaag afgewerkt. Dankzij deze krasbestendige en slijtvaste toplaag gaan de vloeren erg lang mee en blijven ze stabiel. De vloeren van Durofloor worden zowel voor particulier als voor zakelijk en projectmatig gebruik ingezet. Bovendien zet Durofloor zich in voor een groene toekomst. Tijdens de productie gebruiken ze geen schadelijke stoffen en de vloeren zijn verder ook volledig recycleerbaar. Tenslotte maakt Durofloor gebruik van een nieuwe geavanceerde printtechnologie. Dankzij deze moderne technologie ontstaan er geen zichtbare herhalingen van het patroon en zijn de vloeren onmogelijk van een echte houten vloer te onderscheiden.

Kies voor een Durofloor pvc-vloer van Mijnvloeropmaat.nl

Een Durofloor pvc-vloer koopt u bij Mijnvloeropmaat.nl. Mijnvloeropmaat.nl is een specialist in vloeren en werkt alleen met producten van de beste kwaliteit. De meeste vloeren hebben ze op voorraad en ze kunnen dan ook erg snel leveren. Bovendien werkt hun klantendienst uitstekend. Ze beschikken over diverse interieurexperts die u graag met professioneel advies bijstaan. Verder kan u van elke vloer ook een kleursample aanvragen. Op deze manier kan u rustig bekijken of de vloer aan uw wensen voldoet. Tenslotte kan u ook voor het plaatsen van de vloer bij Mijnvloeropmaat.nl terecht. Hun vakmannen hebben jarenlange ervaring met alle soorten vloeren en nemen dit werk met plezier van u over!

https://mijnvloeropmaat.nl/