ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Iedereen bouwt gemakkelijk een houten veranda met een compleet bouwpakket

Bouw als doe-het-zelver eenvoudig zelf een houten veranda of Douglas overkapping met een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Jouw nieuwe tuinproject, of het nou een overkapping of veranda is, is ontworpen door een echte vakspecialist. Zo bevat een bouwpakket alle materialen, onderdelen en handleidingen die er nodig zijn om zelf een houten veranda of overkapping te maken van Douglas. Zelfs met twee linkerhanden is het mogelijk om geheel zelf overkappingen te installeren. Bekijk het ruime aanbod van de specialist uit Kapelle online of in hun showroom.

Stel zelf een bouwpakket samen met verschillende accessoires

Wanneer kiest voor een bouwpakket voor een Douglas veranda of houten overkapping bij deze specialisten, dan heb je keuze uit een ruim aanbod formaten, stijlen en accessoires. Deze selecteer je gemakkelijk met het bestellen van een bouwpakket. Ontdek bijvoorbeeld het assortiment ledverlichting of bekijk de verschillende mogelijkheden voor het dak van jouw zelfgebouwde overkapping of veranda. Kies voor een gesloten dak voor de nodige schaduw of geniet van de sterrenhemel met een lichtstraat. Van zonnewering tot zonnepanelen, bij deze specialist is het allemaal mogelijk om jouw droomtuin te realiseren.

Het bouwpakket voor jouw nieuwe tuinproject wordt kosteloos thuis bezorgd

Wil je een bestelling plaatsen bij Doe Het Zelf Veranda maar vind je het lastig om een keuze te maken op de website? Breng dan een bezoek aan de showroom in Kapelle en bekijk het ruime assortiment aan accessoires, veranda’s en overkappingen met eigen ogen. Zo krijg je een beter idee van alle mogelijkheden. Je kunt hier tevens terecht voor al je vragen. Zo adviseert het team van deze vakspecialist je graag! Weet je welke veranda of overkapping bij jou wensen past, bestel deze dan eenvoudig via de website. Vervolgens wordt het kant-en-klare bouwpakket met alle materialen en de handleidingen geheel kosteloos bij jou thuis bezorgd.