ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

iPhone X scherm vervangen

De iPhone X is een van de nieuwste modellen in de reeks succesvolle smartphones van Apple. De iPhone X heeft een futuristisch design en is uitgerust met een scherm van maar liefst 5,8 inch. Dit Retina display van Apple zorgt voor prachtige natuurgetrouwe kleuren en haarscherpe beelden. Het is Apple gelukt meer schermoppervlak te creëren zonder dat de smartphone echt veel groter is dan zijn voorganger. Bij de iPhone X loopt het scherm namelijk van rand tot rand. De iPhone X is een heel gewild model, maar niet bepaald goedkoop. Daar probeer je natuurlijk zo zuinig mogelijk mee om te gaan. Als je toch per ongeluk je telefoon op de grond laat vallen en daardoor het display beschadigt hoef je niet meteen een nieuwe iPhone te kopen. Een iPhone X scherm vervangen is dan een goedkopere oplossing.

 

Wanneer zou je een iPhone X scherm vervangen?

Het scherm van de iPhone X is 5,8 inch groot, en is zoals alle schermen van Apple gemaakt van versterkt en duurzaam glas. Je smartphone is een gebruiksvoorwerp wat je dagelijks nodig hebt, en daarom neem je het apparaat overal mee naartoe. Het is niet zo vreemd dat bij zulk intensief gebruik het apparaat beschadigd kan raken. Scherpe of harde voorwerpen kunnen zorgen voor krassen op het scherm, en als je je telefoon op de grond laat vallen is de kans groot dat het scherm barst. Daardoor kun je niet meer goed te lezen wat er op je display staat, en is het geen pretje om te swipen met als die barsten in het glas. Ook kan er met zo’n beschadiging vocht of stof in het inwendige van je iPhone X terechtkomen. 

Naast dit soort schades kan er ook een software probleem zijn waardoor bijvoorbeeld je scherm ‘bevriest’ of iets mis gaan in de hardware van je display. Wanneer je scherm niet meer functioneert zoals het zou moeten, of als je belemmerd wordt in je handelingen, dan is het tijd om het iPhone X scherm te laten vervangen. 

 

Snel je iPhone X scherm vervangen voor een betaalbare prijs

Het vervangen van je iPhone X scherm is een stuk goedkoper dan een heel nieuw toestel kopen. Het is vaak namelijk ook niet nodig om het hele toestel te vervangen, en kan een eenvoudige ingreep als het verwisselen van het scherm ervoor zorgen dat je nog jaren plezier van je iPhone X kunt hebben. Het GSM Reparatie Centrum kan snel en voordelig je iPhone X scherm voor je vervangen. Maak een afspraak om je iPhone langs te brengen, of stuur je telefoon naar ze op als je niet in de buurt van een van hun vestigingen woont. Je krijgt op de reparatie van een scherm 12 maanden garantie.