ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

Jahnig ter Braak makelaars, voor een nuchtere aanpak!

Jahnig ter Braak makelaars in Haaksbergen, voor een nuchtere aanpak

Denk je aan makelaars dan heb je het natuurlijk al gauw over huizen. Maar bij jahnig ter braak makelaars is dat anders, want bij ons draait het om mensen. Wij hebben persoonlijk contact als een nummer 1 prioriteit in het hele team en dat is direct af te zien aan onze communicatie, onze houding en hoe we ons presenteren naar onze klanten. Vooral in deze tijden is het nogal een gehaaste branche, waar woningen snel verkocht worden ( vaak boven de vraagprijs ) en waar je vooral bij grote makelaarskantoren niet altijd de aandacht krijgt die je verdient.

Niet bij jahnig ter braak makelaars. We zijn een jong en hecht team en komen uit Twente. We blijven nuchter en elke klant krijgt van ons dezelfde aandacht en attentie. Bij ons is elke klant een lange termijn relatie die wij graag aangaan met veel plezier. Lees verder waarom je ons team moet gebruiken als makelaar in Haaksbergen!

 

Waarom jahnig ter braak makelaars in Haaksbergen?

Wonen in Haaksbergen is een genot als je de regio goed ken. Mocht je willen verhuizen naar Haaksbergen, dan gaan we graag eerst met je een positief, opbouwend contact aan op een strategie uit werken. We willen graag alles van je weten. Hoe woon je nu, waar wil je graag het liefst wonen, wat is je budget, wanneer wil je verhuizen. Alleen dan kun je 100% rekenen op onze deskundigheid, betrokkenheid, inzet en nuchtere aanpak!

Het team van jahnig ter braak makelaars is kleinschalig en dat is bewust. Met duidelijke wortels in Twente en alles steden & dorpen die het rijk is, zijn we enorm goed op de hoogte van de woningmarkt om ons heen. Onze focus ligt op de woningmarkt in Enschede e/o en Borne e/o, hier zitten ook onze kantoren gevestigd namelijk.

Omdat ook medewerkers uit ons team uit Haaksbergen komen zijn zijn we van (bijna) alles op de hoogte en kunnen wij onze klanten zo van het beste advies voorzien. En dankzij korte lijntjes, uitstekende bereikbaarheid en veel kennis van de woningmarkt zijn we ervan overtuigd dat we jou ook succesvol kunnen helpen.

Al generaties een begrip in Twente

Het ontstaan van jahnig ter braak makelaars dateert alweer uit 1995 en sindsdien zijn we gegroeid in naamsbekendheid, kantoren en in een steeds groeiend team. Inmiddels bestaat uit ons team uit meerdere NVM erkende makelaars én woningtaxateurs, adviseurs en medewerkers op de administratie / backoffice die alles goed begeleiden. We zijn ook gewoon tróts op de regio Twente met prachtige woonregio’s zoals Almelo, Hengelo, Haaksbergen, Borne, Losser, Lonneker, Oldenzaal en uiteraard Enschede. Het geeft ons altijd weer energie om tot nieuwe inspiratie te komen en nieuwe creatieve ideeën.

Een gevalideerd taxatierapport in Haaksbergen!

Ben je van een woning te kopen en je huidige woning te verkopen, dan is voor de financiering een taxatierapport nodig om in te schatten wat de waarde is van je huidige woning. Bij jahnig ter braak makelaars helpen we je hier graag bij. Onze taxateurs kunnen in heel Twente een woning laten taxeren binnen 48 uur. In een turbulente woningmarkt weten we als geen ander dat snelheid en tijd van belang zijn. Daarom schakelen onze gecertificeerde taxateurs snel en kunnen we een onafhankelijk taxatierapport opstellen in Haaksbergen of elk ander stad of dorp in Twente. Dit rapport wordt geaccepteerd door elke bank of hypotheekverstrekker, dus daar hoeft u geen zorgen over te maken.

https://www.jahnigterbraak.nl/