ZIZ Magazine
Image default
Groothandel

Kies voor Italiaanse tegels voor de tegelvloer van uw keuken

Wilt u uw keuken, woonkamer of andere ruimte een prachtige en chique uitstraling geven met een tegelvloer? Kies dan voor de Italiaanse tegels van Intertegel. Deze specialist in Dordrecht heeft een ruim assortiment aan prachtige tegels die bij elke interieurstijl passen. Vaak zijn de tegels van deze experts zelfs direct leverbaar vanuit het magazijn, zodat u ze gelijk mee kunt nemen en kunt beginnen aan het leggen van een prachtige tegelvloer in uw huis, bijvoorbeeld in uw keuken.

De mooie tegels komen direct uit Italië

Prachtige Italiaanse tegels voor de tegelvloer in uw keuken, woonkamer, badkamer of andere ruimte koopt u bij deze specialisten. Zij bezoeken een aantal keren per jaar het prachtige Italië om diverse soorten tegels hier uit te zoeken. U kunt dus rekenen op een uitbreid assortiment aan tegels dat regelmatig geüpdatet wordt. Er is een ruime keuze uit diverse kleuren, materialen, structuren en stijlen. Bij deze specialisten koopt u prachtige Italiaanse tegels van diverse merken zoals Imola, Lea en Kronos. Deze tegels worden wereldwijd verkocht als ideale vloertegels. Intertegel koopt deze tegels direct bij de fabrieken in Italië in. Er zijn dus geen tussenpersonen aanwezig, waardoor deze vloerexperts de laagste prijs kunnen verzorgen voor kwalitatief hoogwaardige tegels.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in de showroom

Heeft u prachtige tegels op het oog en wilt u de prijs graag weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Weet u nog niet zeker welke tegels u graag zou willen? Bekijk rustig het ruimte assortiment op de website van deze specialisten. U bent ook welkom in de showroom in Dordrecht. Hier bekijkt u een groot deel van het assortiment in het echt én kunt u natuurlijk al uw vragen direct aan de vakbekwame medewerkers stellen. De specialisten verzorgen ook natuursteen en vloerverwarming en zijn dus van alle markten thuis.