ZIZ Magazine
Image default
Vervoer en transport

Co packing opties in Nederland

Co packing Nederland is te vinden op verschillende manieren. Als je op zoek bent naar een co packing bedrijf, wil je natuurlijk wel gebruik kunnen maken van deze verschillende opties. Na-Nomi is een bedrijf dat verschillende Co packing opties biedt. Na-Nomi werkt met veel verschillende bedrijven samen en biedt haar service aan alle bedrijven.

Persoonlijk advies

Als je met Na-Nomi samen werkt, is het natuurlijk wel handig om advies te krijgen over de producten die je laat verpakken. Als je hier voor kiest, is het natuurlijk wel ideaal als je dit advies krijgt voor je bedrijf. Op die manier blijf je namelijk uniek als bedrijf.

Als je een afspraak wilt maken met Na-Nomi, kun je ze telefonisch hierover bereiken. Zo kun je of een belafspraak of een fysieke afspraak maken. Voor een fysieke afspraak kun je bij ze langs komen op het kantoor.

Als deze afspraak gemaakt is, wordt er in overleg gekeken naar hoe ze de co packing het beste aan kunnen pakken in Nederland. Ze bieden een aantal mogelijkheden aan waaruit jij als bedrijf een keuze uit kunt maken. Hieruit ontstaat uiteindelijk een overeenkomst.

De co-packing opties

Bij Na-Nomi kun je gebruik maken van een aantal opties. Zo heb je shrink wrapping, product sleeving, stickers, labels en etiketten, en het ompakken, verpakken of inpakken van een product.

Shrink wrapping is een manier van het verpakken van meerdere producten in één verpakking. Hierbij ontstaan dingen zoals multiverpakkingen of voordeelverpakkingen.

Product sleeving is het maken van sleeves voor producten. Dit is de kartonnen doos die om de producten heen zit als ze geleverd worden. Het gebruiken van product sleeves kan handig zijn als je een promotieactie wilt doen.

Als je korting wilt geven op producten of producten wilt exporten naar een ander land, is het slim om hiervoor stickers, labels of etiketten te laten maken. Dit kun je laten doen bij Na-Nomi.

Het ompakken, verpakken of inpakken kan ook best een vervelend klusje zijn. Daarom kun je dit ook laten doen door Na-Nomi. Bij het ompakken, verpakken of inpakken van producten moet je denken aan het maken van dingen als een kerstpakket, een boodschappenpakket of een assortimentenpakket.