ZIZ Magazine
Image default
Vervoer en transport

Mobiele opslagruimte Maastricht nodig, Boobox verzorgt het compleet

Woon of werk je in Maastricht en ben je op zoek naar mobiele opslag? Gaat je Maastrichtst bedrijf of gezin verhuizen en zoek je de slimste manier om al die transporten aan te pakken? Boobox kan je helpen. Wij bieden je niet alleen de beste opslagsystemen van het moment, maar verzorgen ook alle transporten aan één en dezelfde scherpe maandprijs van amper 69 euro. Je verhuizing kunnen we al verzorgen vanaf slechts € 207,–. Reserveer eenvoudig je mobiele opslagbox via onze website.

Wat is Boobox opslag?

De Boobox is een handige container voor mobiele self-storage. Met een volume van 7,5 kubieke meter kan hij niet enkel ontzettend veel spullen een plaats geven, hij past ook nog eens perfect in een kleine parkeerplaats of, simpel genoeg, voor je voordeur. Samen met je Boobox worden ook alle transporten door ons geregeld. Ga je je volle Boobox niet verhuizen, maar wil je hem gewoon veilig opslaan in onze opslagruimten? Dan kan ook dat perfect geregeld worden.

De pluspunten van Boobox opslag

De voordelen van Boobox zijn transparant en direct: je bespaart kosten en tijd. Je hebt geen extra huurwagens meer nodig en je moet je niet langer druk maken over oeverloze rijritten van en naar verhuisplaatsen of magazijnen. Je moet niet meer naar verschillende partners hollen om allerhande verschillende diensten te regelen en je hebt ook geen omzien meer naar eventuele opslagruimten of de beveiliging ervan. Boobox regelt alles voor jou aan een en hetzelfde, uiterst scherpe maandtarief. Is dat nog niet genoeg, dan bespaart ons systeem je ook nog eens handenvol werk. Een Boobox is namelijk al op een goed uurtje ingeladen.

Werken met Boobox opslag

Deze werksnelheid hangt volop samen met het gebruiksgemak van de Boobox. Met 1 levering krijg je hier immers meteen alle hulpmiddelen aangereikt voor een veilige opslag van je goederen. Hiervoor is onze Boobox voorzien van een schutwand met sjorband en een stevig hangslot. Je laadt je lading in en dekt ze af met de schutwand. Je snoert alles veilig en strak samen met de sjorband en sluit de deuren af met het slot. Meer werk is het niet: je lading is nu klaar voor transport.

Bestel je opslagruimte Maastricht

Ben je op zoek naar mobiele opslag in Maastricht, dan willen wij je onze Boobox warm aanbevelen. Surf snel naar “Boobox reserveren” en geef in geen tijd aan waar en wanneer je je Boobox wilt ontvangen. Met de chauffeur kun je dan ter plaatse alle afspraken maken over wat er met je transport moet gebeuren, eens je je lading hebt volbracht.

Online reserveren 24/7

Bestellen kan 24/7 online gebeuren en onze helpdesk staat altijd klaar om je te helpen, bijvoorbeeld met een complete, vrijblijvende offerte voor al je opslagnoden. Twijfel dus niet langer en laat ons straks al je Boobox brengen.

www.boobox.nl

Tel. 0475-476319

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/