ZIZ Magazine
Image default
Groothandel

Een hoogwaardige PET-fles bestelt u bij dit bedrijf

Voor zowel de medische sector als de voedings-, hygiëne en thuissector moet er weleens een product in een PET-fles of media-fles verwerkt worden. Dit wilt u natuurlijk wel doen bij een bedrijf die vakkundig met zijn producten omgaat. Dan zit u zeker goed bij PET Power. Deze ervaren speler in de PET-branche helpt u graag van ontwerp tot productie en verzekert u ervan dat u een steriele fles of pot ontvangt. Zo hebben uw consumenten én een uitstekend product én een prachtige, veilige verpakking. Heeft u nog hulp nodig bij uw ontwerp? Ook dan helpen de enthousiaste medewerkers u graag verder. Iedere medewerker heeft zo zijn eigen kwaliteiten en uw contactpersoon is altijd iemand die goed naar uw wensen luistert.

Uw visitekaartje in de winkel

U wilt uw product natuurlijk verkopen in een stijlvolle, functionele en veilige verpakking. Een bedrijf die u hierbij van begin tot eind helpt, is de ideale service. Daarom is het verstandig om de hulp in te schakelen van PET Power. Het is hier namelijk mogelijk om precies de PET-fles of media-fles te laten maken die u in gedachte heeft. Het is tevens mogelijk om direct uit het assortiment een bestelling te plaatsen, maar het is begrijpelijk als u hier specifieke wensen in heeft. De verpakking van uw product is nu eenmaal uw visitekaartje in de winkels.

Uw product zo lang mogelijk houdbaar houden

Een PET-fles of media-fles is niet alleen de ideale verpakking voor uw product, maar het heeft ook nog eens de mogelijkheid om uw product te beschermen tegen bijvoorbeeld uv-stralingen of zuurstofintrede. Er kan – indien gewenst – een UV additief toegevoegd worden; dit wordt vaak gedaan voor kruiden en specerijen. Zo worden de kleuren namelijk beschermd. Het is tevens mogelijk om een interne of externe coating aan te brengen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de medewerkers van dit professionele bedrijf.