ZIZ Magazine
Image default
Groothandel

Kies voor een display koelkast of gekoelde werkbank met een lange levensduur

In een horecazaak, kantine of andere ruimte waar eten en drinken wordt bewaard, zijn verschillende koelelementen aanwezig. Zo kan er een display koelkast staan waar blikjes en flesjes drinken in worden gekoeld en getoond, maar er kan ook een gekoelde werkbank geïnstalleerd zijn waar verse ingrediënten worden bewaard. Wat de situatie ook is, u wilt er als ondernemer natuurlijk op rekenen dat de apparatuur lang meegaat en precies werkt zoals u voor ogen heeft. Daarom is het aan te raden om uw koelapparatuur, zoals een display koelkast of een gekoelde werkbank, bij een professional te kopen. Maar waar kunt u dan terecht?

Vertrouw op de expertise van deze professional in koeltechnische apparatuur

Bij Koopsretail, onderdeel van Koeltechnisch Buro Midden Nederland, vindt u alle koeltechnische apparatuur die u maar nodig heeft. Van de display koelkast tot de gekoelde werkbank en van een volledige keukeninrichting tot schapstellingen – in deze webshop vindt u het allemaal. Bij Koopsretail heeft u de mogelijkheid om uw koelapparatuur volledig zelf samen te stellen. Zo zijn er verschillende elementen van de gekoelde werkbank los verkrijgbaar, zodat u deze volledig op maat van uw eigen onderneming kunt inrichten. Wilt u bijvoorbeeld kleine ruimtes tussen verschillende schappen zodat u veel kleine containers kunt stapelen? Of heeft u juist meer behoefte aan grote ruimtes waar u enkele producten in bewaart? Wat uw verzoek ook is, deze specialist kan het voor u waarmaken!

Wacht niet langer en ontdek wat u aan koelapparatuur nodig heeft

Weet u niet precies welke display koelkast of gekoelde werkbank geschikt is voor gebruik in uw horecazaak? Of wilt u graag een deskundig advies over het aansluiten en installeren van een van de koelinstallaties? De deskundige medewerkers van Koopsretail helpen u graag verder als u contact met hen opneemt. Koopsretail is al meer dan 40 jaar actief in de koeltechnische apparatuur, waardoor u verzekerd bent van een goede dienstverlening. Wacht niet langer en ontvang de informatie die u nodig heeft. Op de website vindt u de contactgegevens.