ZIZ Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met de railverlichting systemen van deze specialist krijgt u zeker hoge kwaliteit

De medewerkers van CableSpace zijn experts op het gebied van railverlichting systemen. Ze zijn niet voor niets marktleider op het gebied van montagetechniek van kabeldraagsystemen, verlichting en spanningsrails. U bent zeker van kwaliteit wanneer u CableSpace inhuurt voor de installatie van railverlichting systemen. Dit heeft te maken met verschillende factoren. De belangrijkste factor is wel het feit dat zij al twintig jaar in het vak zitten. Deze ervaring ziet u terug in het systeem dat voor u ontworpen en geïnstalleerd wordt. Het ontwerp en de installatie van dit systeem worden gedaan door zelf opgeleide projectleiders en NEN 3140-gecertificeerd personeel. Kwaliteit en maatwerk staan hoog in het vaandel bij al dit personeel. Uw wensen staan altijd centraal. Vandaar dat zij garanderen dat de installatie op tijd en binnen uw budget voltooid wordt. Daarnaast hechten ze veel waarde aan duurzaamheid, daarom voorzien ze u van een rapportage over CO2-uitstoot. U ontvangt dus een complete service wanneer u de experts van CableSpace inhuurt voor de installatie van railverlichting systemen.

De eindeloze voordelen van railverlichting systemen

Er zijn veel voordelen van railverlichting systemen ten opzichte van andere armaturen of verlichtingssystemen. Dit komt omdat u niet vast zit aan de aanwezige contactpunten in de muur. U hangt de railverlichting systemen op waar u wilt. Met dit soort systemen past u eenvoudig aan waar de lichtbron hangt. Hierdoor creëert u eenvoudig sfeer waar u wilt. Daarnaast is het mogelijk om de railverlichting systemen op andere plekken te hangen dan het plafond. De experts van CableSpace installeren dit systeem ook eenvoudig aan de muren of andere verticale oppervlakken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak met deze specialist

De specialisten van CableSpace gaan graag met u in gesprek om uw behoeften en wensen met betrekking tot verlichting te bespreken. Ze voorzien u dan van gedegen advies en kunnen aan de hand van uw ruimte en wensen een ontwerp maken. Neem nu vrijblijvend contact op met deze specialist. Ze vertellen u namelijk graag wat ze voor u kunnen betekenen.

https://www.cablespace.nl/