ZIZ Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veiligheid voorop bij wegenbouw in Moerdijk

Dat veiligheid een essentieel onderdeel is bij de uitvoering van projecten betreffende wegenbouw, weten ze bij Gebroeders van Meer in Moerdijk, nabij Etten-Leur, als geen ander. Dit erkende wegenbouwbedrijf is een familiebedrijf, dat in 1975 opgericht is door drie broers, dat VCA-gecertificeerd is en alle medewerkers zijn dan ook in bezit van een VCA diploma. Hoewel een VCA officieel niet verplicht is voor grond- en wegenbouwbedrijven, stellen ze bij dit familiebedrijf wel als voorwaarde aan hun personeel. Hiermee wordt aangetoond dat de veiligheid op de werkvloer ruim voldoende is en gewaarborgd wordt.

De werkzaamheden van dit wegenbouwbedrijf

Asfalteren en wegenbouw in de omgeving van Moerdijk, Noord-Brabant, is de specialiteit van dit familiaire wegenbouwbedrijf nabij Etten-Leur. Zo weten de specialisten van dit bedrijf als geen ander dat het aanleggen van bestrating een taak is die met veel precies moet worden volbracht. Wanneer dit helemaal in orde is, komen de stenen en tegels pas op de bovenlaag. Afwijkingen worden het makkelijkst opgevuld door het gebruik van voegen, zo vegen deze specialisten het overgebleven zand hier in. Daarbij beschikken ze bij dit familiebedrijf ook over de juiste expertise voor het asfalteren van wegen en het onderhoud van asfalt. Wat uw vraag ook is betreffende wegenbouw, Gebroeders van Meer biedt u een passende oplossing.

Schakel een specialist in

Door Gebroeders van Meer uit Moerdijk in te schakelen voor uw project betreffende wegenbouw en asfalteren in regio Etten-Leur, heeft u aan één partner genoeg. Dit wegenbouwbedrijf biedt namelijk totaalpakketten aan; van de wegfundering tot de complete bovenlaag. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen, die enkel afkomstig zijn van de allerbeste leveranciers. Door de jarenlange samenwerking met deze leveranciers, kunnen zij de materialen afnemen tegen een betaalbare prijs, waardoor u ook profiteert van een gunstig tarief. Wacht daarom niet langer en vraag uw offerte vandaag nog aan!