ZIZ Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ga voor kwalitatief hoogwaardige toegangscontrole

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige toegangscontrole? Een systeem waar u altijd op kunt vertrouwen en waarvan u weet dat het altijd doet wat u ervan mag verwachten? Dan bent u vast en zeker blij met de producten van dormakaba. Dit bedrijf biedt producten, oplossingen en services aan voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten. U weet met een product van dit bedrijf dus zeker dat u geniet van de beste en hoogste kwaliteit. Met dormakaba SAP Access Control integreert u het uitgebreide beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals gelijk in SAP en kunt u de toegangsautorisaties in SAP toekennen.

Toegangscontrole beantwoordt verschillende vragen

U zoekt naar een systeem dat voldoet aan al uw wensen en eisen, dan is een systeem van dormakaba zeker aan te raden. Dankzij de geïntegreerde toegangscontrole kunt u eenvoudig de volgende vragen beantwoorden:

  • Op welk tijdstip heeft de medewerker toegang?
  • Op welke weekdagen heeft de medewerker toegang?
  • Welke medewerker heeft toegang tot welke inrichtingen?

U heeft toegang tot alle gegevens die u nodig heeft. U kunt de toegangsrechten van uw medewerkers eenvoudig definiëren en wijzigen. Dit doet u met behulp van tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen. Toegangscontrole van dit bedrijf helpt u hierbij.

Laat u informeren over de uiteenlopende mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dormakaba u biedt? Aarzel dan niet en neem eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen u daarom voorzien van professioneel en persoonlijk advies. De contactgegevens vindt u op de website. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over de mogelijkheden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan oplossingen voor ERP systemen, automatische deuren en beveiligingsdeuren en kaartlezers en randapparatuur. Laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden en ga snel aan de slag met uw eigen toegangscontrole.

https://www.dormakaba.com/nl-nl