ZIZ Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

AOV online afsluiten voor ondernemers

Als ondernemer of ZZP’er kunt u heel eenvoudig een AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen. Om de kosten voor uw onderneming en uw privéleven te kunnen blijven voldoen in tijden dat u niet kunt werken, dient u deze verzekering af te sluiten. Als u arbeidsongeschikt wordt door een ongeluk of wegens ziekte, dan lopen deze rekeningen gewoon door. U bent echter niet in staat om in die periode inkomsten te generen, waardoor het nodig zal zijn om terug te kunnen vallen op een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een AOV online afsluiten bij deze verzekeraar zorgt ervoor dat de kosten voor een dergelijke verzekering aanzienlijk beperkt kunnen worden. Voor veel ondernemers zal dit als muziek in de oren klinken, omdat u zich alsnog voordelig kunt verzekeren voor noodsituaties als arbeidsongeschiktheid.

AOV online afsluiten via website

U kunt als ondernemer heel eenvoudig een AOV online afsluiten via de website van Veza verzekeringen. Met de handige tool kunt u heel eenvoudig een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten die past bij uw situatie. U hebt hiervoor geen tussenpersoon of adviseur nodig, zodat u tevens op deze kosten kunt besparen. Dit scheelt aanzienlijk doordat u geen kosten voor het advies, bemiddeling of het afsluiten van de verzekering hoeft te betalen. Aangezien dit type verzekering voor veel ondernemers een doorn in het oog lijkt vanwege de hoge kosten, doet u hier zeker uw voordeel mee. Overweeg dus zeker om een verzekering te kiezen waarbij u kunt kiezen voor een AOV online afsluiten.

Voordelige verzekeringsvoorwaarden

Er zitten nog meer voordelen aan een AOV online afsluiten met de online tool van Veza verzekeringen. U krijgt een verzekering die op maat is samen te stellen en profiteert van uitstekende verzekeringsvoorwaarden. U kiest bovendien zelf de uitkeringsduur, waardoor de premie weer lager kan uitvallen. U bent gelijk op de hoogte van de kosten en krijgt hulp bij het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Een uitstekende keuze dus voor een AOV verzekering voor uw onderneming.

https://www.vezaverzekeringen.nl/