ZIZ Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Raadpleeg dé advocaat in ondernemingsrecht in Nijmegen

Zoekt u een ervaren en deskundige advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht en daarnaast ook een vestiging heeft in Nijmegen? Staak dan uw zoektocht, want u bent bij Hijink Advocaten in goede, betrouwbare handen. Het in Nijmegen gevestigde advocatenkantoor heeft veel ervaring op zak en uiteenlopende kennis in huis. Of u nu een beginnend ondernemer bent of al jarenlang als zelfstandige werkt: de advocaten staan u graag te hulp en voorzien u van gedegen advies op maat. Ontdek wat de professionals voor u kunnen betekenen!

Voorkom vuilkuilen in de toekomst met duidelijke afspraken

Hijink Advocaten is een advocaat in Nijmegen die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht. Bent u ondernemer, dan dient u zich bewust te zijn van potentiële hobbels en valkuilen in de toekomst. Het is daarom van uiterst belang uw zaakjes op orde te hebben en voorbereid te zijn op de toekomst. Natuurlijk wilt u als enthousiaste zelfstandige al uw focus toeleggen op uw core business, maar voordat u dit kunt doen, is het aan te raden met een ervaren advocaat rond te tafel te gaan zitten. Het komt namelijk vaak voor dat een ondernemer ongemerkt contracten en overeenkomsten afsluit met andere partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leveranciers, klanten en afnemers. Problemen met onwillige debiteuren, zakelijke partners of personeel liggen altijd op de loer. Gaat u een overeenkomst aan? Dan is het belangrijk dat er duidelijke en heldere afspraken worden opgesteld. Een advocaat van Hijink Advocaten kan u de juiste hulp aanbieden. De professionals denken graag met u mee wanneer het de volgende zaken betreft:

  • Arbeidsrecht (ontslag, arbeidscontract, in/uitlenen)
  • Incasso (debiteuren, cessie)
  • Contracten en voorwaarden
  • Vragen over zzp’er, bv of eenmanszaak
  • Onroerend goed
  • Verzekeringen en aansprakelijkheid

Profiteer van jarenlange expertise

Wilt u graag een ervaren, professionele advocaat uit Nijmegen inschakelen die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht? Hijink Advocaten is het kantoor waar u moet zijn. Gaat u in zee met deze professionals, dan bent u gegarandeerd van een dienstverlening van de beste kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Zijn er specifieke vragen die u wilt stellen? Of wilt u direct een afspraak maken voor een kennismaking? Schroom dan niet en neem direct contact op met de professionals. Zij staan u graag te woord.

https://www.advocaat-nijmegen.nl/