ZIZ Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor praktische cursussen en vakgerichte opleidingen

Wil je leren hoe je een inspectie uitvoert aan elektrische installaties, meedoen aan diverse veiligheidstrainingen of een cursus zonnepanelen volgen? Kies dan voor Omega Training! Met ruim dertig jaar ervaring met inspectie- en meetapparatuur zijn zij een betrouwbare partner in elektrische veiligheid. De vakgerichte opleidingen en cursussen worden verzorgd door specialisten, waardoor je zowel veel praktijkgerichte als theoretische lessen volgt. Wat je qua theorie leert pas je al snel toe in de praktijk, zodat je vlot ervaring op doet. Zo maken de begeleiders het zo makkelijk mogelijk voor jou om succesvol een opleiding of cursus af te ronden.

Volg een praktische cursus zonnepanelen

Een van de vele praktische cursussen die je bij deze specialisten volgt is een cursus zonnepanelen. Je kiest hierbij tussen twee verschillende leerlijnen: Inspecteur Zonnepanelen of Installateur Zonnepanelen. Deze cursus is zeer aan te raden. Steeds meer huishoudens kiezen tegenwoordig namelijk voor zonnepanelen. Dit is een zeer positieve ontwikkeling! Helaas worden deze panelen vaak niet goed gelegd, waardoor de kans op brand of elektrocutie zeer aanwezig is. Tijdens deze cursus leer je daarom hoe PV-installaties veilig worden aangelegd en waar je op let tijdens een inspectie van zonnepanelen. Bij dit trainings- en inspectiecentrum volg je cursussen voor complete nieuwkomers en voor mensen met veel ervaring met het installeren of inspecteren van PV-installaties.

Jouw kennis uitbreiden doe je met een cursus van deze opleider

Een cursus zonnepanelen of een van de andere vele cursussen en vakgerichte opleidingen bij dit trainings- en inspectiecentrum zijn zowel online als klassikaal te volgen. Van Alkmaar tot Gilze-Rijen; de cursussen en vakgerichte opleidingen worden door heel Nederland georganiseerd. Op de website vind je waar en wanneer de diverse cursussen plaatsvinden. Deze praktische opleider is van mening dat veiligheid voor iedere werknemer in Nederland een basisrecht is. Besluit daarom nu om een training te volgen bij deze specialisten, dan kun je uit gaan van deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid!