ZIZ Magazine
Image default
Meubels

industriële tafelpoten van Tafelpoten Shop

Industriële stalen tafelonderstellen van Tafelpoten.shop

De stalen tafelpoten van Nordstahl zijn kenmerkend door het bijgeleverde magneetje. De stalen tafelpoten bestaan uit duurzame, natuurlijke materialen, authentieke details en ambachtelijke afwerking. Alle tafelpoten en tafelonderstellen worden voorzien van een matte egale poedercoating in zwart of wit.

Duurzame poedercoating

De poedercoating is van een hoge kwaliteit en zorgt voor een langdurig beschermende laag. Dankzij de zwarte of witte poedercoating zijn de tafelpoten gemakkelijk te onderhouden. Het schoonmaken van deze poten is dan ook geen probleem. U kunt gerust met een allesreiniger en een microvezeldoekje de tafelpoten afnemen zonder dat deze zullen beschadigen.

Schoonmaken van verzinkte of onbehandelde tafelpoten

Het schoonmaken van een verzinkte of een onbehandelde tafelpoot is zeer gemakkelijk. U kunt gewoon met een vochtige doek langs de poot gaan zonder deze te beschadigen. Tevens is het ook aan te raden om bij een onbehandelde stalen tafelpoot een goedkope ontvetter te gebruiken. Op deze manier verwijder je de plakkende laag en zal deze er mooi, egaal en glanzend uit komen te zien.

Stalen tafelonderstellen voor buiten dankzij thermisch verzinken

Dankzij het thermisch verzinken (proces waarbij de stalen tafelonderstellen in een zinkbad worden gedompeld om zo alle oppervlakten inclusief de binnenkant van de stalen kokers te voorzien van een sterke beschermde roestwerende laag. Deze tafelpoten gaan dan ook jaren mee onder uw tuintafel en zullen niet zo snel hoeven worden vervangen of opnieuw moeten worden gecoat.

Verschillende modellen stalen tafelonderstellen

Het belangrijkste om te weten is de vorm van uw tafelblad. Heeft u bijvoorbeeld een rond of een ovaal tafelblad? Misschien heeft u wel een vierkant of recht tafelblad… Onder een recht tafelblad staan bijvoorbeeld losse poten veel mooier dan een middenpoot. Ook niet onbelangrijk is de koker breedte. Zo zijn er stalen tafelpoten met bredere kokers van 12 x 12 cm die perfect staan onder een robuust dik blad. Maar misschien heeft u wel een dun tafelblad en meer behoefte aan dunne kokers. In dit geval zijn de tafelpoten met een 8 x 8 cm koker uitermate geschikt.

Monteren en bevestigen

De stalen tafelpoten zijn ontzettend gemakkelijk te bevestigen. Het grootste gedeelte van de tafelpoten hebben allemaal een bevestigingsplaat aan de bovenzijde die is voorzien van meerdere ronde en sleufgaten. Via deze gaten kan de tafelpoot of het tafelonderstel optimaal worden bevestigd en zal deze dan ook stevig op de vloer staan. Bij met name de V-vormige poten Is de fundering het belangrijkste vandaar dat deze berusten op een zware voetplaat.

Voor meer informatie bekijk https://tafelpoten.shop

https://www.tafelpoten.shop/tafelpoten/industriele-tafelpoten/