ZIZ Magazine
Image default
Meubels

De perfecte design eettafel

Na een heerlijke maaltijd nog even borrelen aan een prachtige design eettafel, dat wil toch iedereen? Bij They&Me hebben ze deze mooie tafels! De eettafel is tenslotte het pronkstuk van jouw huis.  

Op maat gemaakt 

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je tafel. Gelukkig worden deze tafels gemaakt van kwalitatief materiaal. Door de verschillende materialen, ontwerpen en afmetingen die je hier kunt ontwerpen is de kans klein dat iemand anders hetzelfde heeft. Het samenstellen van de perfecte tafel begint natuurlijk bij de juiste vorm en afmeting. Zo kun je kiezen uit ronde, ovale en rechthoekige eettafels. Naast de vorm moet je ook kijken hoeveel stoelen je aan de tafel wil hebben. Je hebt verschillende soorten materialen, bij de houten tafel is vrijwel alles te combineren en geeft een natuurlijke sfeer. Kies je voor fenix, dan geeft dit een matte en stijlvolle look. Dekton is ook nog een optie, dit geeft een industriële sfeer. Natuurlijk heb je ook nog HPL, voor een moderne en heldere sfeer.  

Bij They&Me kun je gebruik maken van een 3D configurator, waardoor de samengestelde tafel op je telefoon verschijnt als je een QR code scant. Daarmee kun je zien hoe de tafel in je woonkamer kan komen te staan. Mocht de gekozen blad of onderstel toch niet mooi staan? Geen probleem, dan kun je dit op de pagina aanpassen en hierna weer de QR code scannen.  

Weet je niet welke afwerking het beste voor jou samengestelde tafel is? Dan helpen de medewerkers van They&Me hierin graag mee. Zij geven jou met plezier het advies waar je naar op zoek bent!!

https://theyandme.com/tafels/eettafels/