ZIZ Magazine
Image default
Meubels

Stoere industriële stalen tafelpoten

Stalen tafelpoten voor binnen- en buitengebruik bij Industriele-tafels

Heb je al een tafelblad en ben je op zoek naar een passend onderstel? Industriële Tafels heeft voor elk tafelblad de oplossing liggen. De stalen tafelpoten en onderstellen zijn voorzien van stoere robuuste zichtbare lasnaden wat een perfect industrieel karakter geeft aan uw interieur.

Naast de standaard losse tafelpoten met een poedercoating voor binnen gebruik, hebben zij ook verzinkte onderstellen. Deze onderstellen hebben een zink-behandeling gehad waarbij roestvorming wordt tegengegaan. Ditzelfde proces wordt ook bijvoorbeeld toegepast op vangrails, lantaarnpalen, dakgoten etc.

Stalen tafelpoten, waarvoor kan ik die gebruiken?

Niet alleen een ouder blad kan bevestigd worden op de stalen tafelpoten. Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat jij een los tafelblad hebt gekocht omdat je in de standaard woonwinkels niet kon slagen voor de perfecte tafel. Vaak worden deze geleverd in standaardmaten en is maatwerk haast onbetaalbaar. Bij Industriele-tafels worden losse stalen tafelpoten verkocht waardoor u gemakkelijk zelf uw tafel kunt samenstellen, geheel naar wens.

Er zijn vele verschillende maten leverbaar waardoor er altijd wel iets is dat past. Zo kun je bijvoorbeeld zelfs voor een tafel van 400×120 slagen voor stalen tafelpoten.

Interieurstijlen gecombineerd met stalen tafelpoten  

Waarmee kan je de stalen tafelpoten van Industriële Tafels het beste combineren? Heb je bijvoorbeeld een modern of landelijk interieur? Dan zijn bijvoorbeeld de standaard tafelpoten goed te combineren. Het mooie van de onderstellen van Industriële Tafels is dat de tafelpoten passen binnen vrijwel elk interieur en staal overal wel voor komt. Mocht je de gemiddelde stalen tafelpoten nou te robuust en stoer vinden en ben je op zoek naar iets eleganters, dan kun je altijd nog kijken voor de subtiele Split, Scissor of Mikado onderstellen.

Stalen tafelpoten, kastframes en meer

Naast stalen eettafel poten verkoopt Industriële Tafels ook nog salontafelpoten, kastframes, bankpootjes, wandplanken en sidetables. Al deze meubelen passen ontzettend goed bij een houten of betonnen (salon)tafelblad of plank.

Meer informatie? www.industriele-tafels.com

https://www.industriele-tafels.com/tafelpoten/industriele-tafelpoten-standaard/