ZIZ Magazine
Image default
Meubels

Eettafel met betonlook

Uw beton tafel droom verwezenlijken

Heb jij nou het idee dat je precies weet wat je voor tafel wilt maar dat het best lastig is om dit uiteindelijk goed te kunnen realiseren? Beton Tafels kan al uw zorgen wegnemen. Een betonnen tafelblad in elke vorm is mogelijk. Een ronde, vierkante ovale of rechthoekige betonnen eettafel op maat laten maken? Ook dit kan, geen probleem.

Het beton staat ontzettend goed binnen meerdere soorten interieurs en zorgt vrijwel altijd voor een echte eyecatcher binnen uw kamer. Meer over het combineren in de volgende alinea.

Hoe combineer je een betonlook eettafel?

Vroeger bestonden de meeste interieurs voor een zeer groot deel uit hout. Tegenwoordig is er binnen elk huishouden wel iets van beton terug te zien. Beton is een materiaal wat goed past bij een stoer interieur. Het mooiste is als je beton kan combineren met bijvoorbeeld een staal onderstel. De square salontafel frame set met betonnen plaat is hier een goed voorbeeld van Naast dat het stoer staat in jouw interieur, is het natuurlijk ook belangrijk dat jouw woning warmte blijft uitstralen en dat jij je er fijn voelt. Combineer daarom altijd verschillende materialen om zo de perfecte mix van warmte en een tikkeltje stoer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een betonnen eettafel  in een warme charcoal kleur, gecombineerd met een eikenhouten vloer.

Waarom zou je een eettafel met betonlook willen?

De betontafels zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ronde beton tafel met een stoere stalen midden poot. Gebruik jij de betonnen tafel als bureau en wil je alle ruimte onder het blad vrij houden? Denk dan eens aan bijvoorbeeld de Nordstahl Scissor leg, waar met gemak een blad van 180x100cm op bevestigd kan worden. 

Naast dat je de eettafel zelf samen kunt stellen en de designs prachtig zijn, zijn de betonnen tafelbladen ook nog zeer gemakkelijk te onderhouden. De tafels zijn namelijk voorzien van een 2 componenten coating waardoor het blad geen groot onderhoud nodig heeft. Een licht vochtig doekje over de tafel en wanneer nodig een beetje groene zeep en de betonnen tafel blijft op zijn best.

Een design onderstel voor onder uw betontafelblad.

Bij Beton-tafels.com kunnen de tafels worden gecombineerd met de stalen onderstellen van Nordstahl. Nordstahl is een Nederlands design merk op het gebied van stalen tafelpoten, kastframes en nog veel meer. De stalen onderstellen zijn perfect te combineren met een betonnen tafelblad en zijn voorzien van een duurzame matte zwarte of witte poedercoating. Dankzij de stevige bevestigingsplaten aan de bovenzijde is het gemakkelijk om de tafelpoot of het tafelonderstel te monteren. U heeft al binnen enkele minuten een schitterende betontafel in uw huiskamer of eetkamer staan.

https://www.beton-tafels.com/eettafels/