ZIZ Magazine
Image default
Meubels

Pimp jouw eetbank met stalen bankpoten van Industriele-tafels

Pimp jouw eetbank met stalen bankpoten van Industriele-tafels

Tegenwoordig is het weer helemaal hip om een eetbank te combineren met jouw eettafel. Zo zijn er allerlei verschillende soorten eetkamerbanken, denk bijvoorbeeld aan een ouderwetse klepbank óf wat dacht je van een stoere, robuuste houten plank, gecombineerd met stalen bankpoten? De bankpoten zijn in verschillende modellen te verkrijgen, zo is er voor ieder wat wils.

Ga jij voor een eetkamerbank met leuning? Kies dan voor de stalen bankpoot leuning. Een hip bankje zonder leuning? Dan is de bankpoot H of bankpoot X ideaal.

Stalen bankpoten, kastframes en stoere accessoires.

Niet alleen voor stalen tafelpoten kun je bij www.industriele-tafels.com terecht, ook hebben zij een groot assortiment stalen kasten, bankpootjes, wandbeugels, loungeframes en hairpin poten.

Voor elk stukje “oud” hout kun je hier een oplossing vinden om jouw meubel te upgraden.

Combineer jij jouw eettafel met een hippe eetkamerbank? Met de stalen bankpoot leuning kun jij een prachtige eetbank creëren, welke ook nog eens een heerlijke zit heeft door de hoek waarin het frame is gelast.

Industrieel staal met de perfecte afwerking

Een industrieel interieur houdt in dat er ruwe materialen terug komen in jouw woning. Echter wil Industrieel niet zeggen dat materialen niet afgewerkt hoeven te zijn. Alle stalen tafelpoten worden bij industriele-tafels afgewerkt met een mooie matte poedercoating. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een transparante poedercoating, een zwarte poedercoating of een witte poedercoating. Naast de stalen tafelpoten voor inpandig gebruik zijn er ook verschillende verzinkte onderstellen, speciaal voor buitengebruik.

Bezorging en bevestiging van de stalen tafelpoten

De industriële stalen onderstellen worden naar u verzonden door DHL in kartonnen dozen. De tafelpoten zijn demontabel waardoor deze gemakkelijk vervoerd kunnen worden.

Het bevestigen van de tafelpoten kan iedereen. Op elk stalen onderstel zit een bevestigingsplaat met zowel sleuf- als ronde gaten. Voor een bankplank uit een stuk raden wij aan om houtdraadbouten of tellerkopschroeven te gebruiken. Gebruikt u losse planken zoals bijvoorbeeld steigerhout? Gebruik dan de kleine ronde bevestigingsgaten voor parkers.

https://www.industriele-tafels.com/bankpoten/