ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Een moderne koekoeksklok van KooKoo

Door Corona zijn wij Nederlanders en Belgen behoorlijk aan huis gekluisterd. Even gezellig een dagje winkelen, een dagje naar de dierentuin of bij vrienden op bezoek? Het zit er door de huidige lock down niet in. En zoals het er naar uit ziet, kan dat alles nog wel even duren. Hoogste tijd dus om de plek waar we nu de meeste tijd doorbrengen ook maar zo gezellig mogelijk aan te kleden! Onze woning dus!

 

Decoreer je woning

Omdat je nu met je gezin zoveel thuis zit, wil je het natuurlijk ook gezellig hebben. Een sfeervolle inrichting helpt je daarbij. Zo kun je bijvoorbeeld je huis aankleden met een fancy tafelzeil. Je kunt wat mooie groene planten kopen die stuk voor stuk voor meer gezelligheid kunnen zorgen. Je kunt je muren van een nieuw behangetje voorzien, eventueel kastjes pimpen met een stukje plakfolie en oude klok op marktplaats zetten en vervangen voor eentje die bij de tijd is!

Koekoeksklok functioneel en decoratief

Een leuke klok? Wij dachten zelf aan de klokken van Kookoo. Waarschijnlijk heb je nog niet eerder van dit merk gehoord. Het is Duitse fabrikant dat klokken produceert met geluid. Eén van die klokken is de koekoeksklok! Het leuke van Kookoo is het feit dat ze niet die ouderwetse duitse koekoeksklokken maken, maar juist hele moderne. Het design is strak en bestaat niet uit bruine houtkleuren, maar uit trendy wit, zwart, rood, geel, wit of blauw. Het vogeltje en de klepel van de Kookoo Koekoeksklok is qua kleur aan te passen. Je krijgt namelijk bij je aankoop extra vogeltjes en klepeltjes in verschillende kleuren en je kunt dus zelf kiezen welke kleur vogel en klepel je in en aan het huisje hangt. Uiteraard is de koekoeksklok van Kookoo er eentje met geluid. Elk uur komt het vogeltje naar buiten om vervolgens luid en duidelijk ‘koekoek’ te roepen! Mocht je de klok voor op de slaapkamer willen gebruiken wees dan niet bang dat het vogeltje in de nacht jouw waker houdt. Dat doet hij namelijk niet omdat er een sensor in dit koekoeksklokje zit. De lichtsensor zorgt ervoor dat zodra het donker wordt, de vogel stil blijft. Een ideale aankoop dus om je interieur op te fleuren!