ZIZ Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een koelcel of koelcontainer huren doet u bij dit bedrijf

Douven Verhuur is een bedrijf waar een koelcel huren of een koelcontainer huren precies zo gaat zoals u dat wilt. Met gemak en een snelle service wordt u geholpen om te vinden waar u naar op zoek bent: extra koelcapaciteit. Of u dat nu nodig heeft voor een drukke horecagelegenheid of omdat u eens goed wilt uitpakken met een feestje, Douven Verhuur kan u voorzien van een koelcel, koelcontainer of koelaanhanger. De drie opties komen in verschillende maten en types om uw perfecte match te vinden. Bovendien zorgt Douven Verhuur ervoor dat de koelingen voldoen aan alle hygiëne-eisen. Dit kunnen zij garanderen omdat ze hoogstpersoonlijk de onderhoudswerkzaamheden op zich nemen.

Verschillende types koelingen van Douven Verhuur

Als u een koelcel wilt huren, kunt u kiezen tussen twee verschillende maten: 8 ft of 15 ft. Afhankelijk van uw situatie, kiest u het handigste formaat. Gaat u een koelcontainer huren, zijn HACCP en REEFER-containers de opties. De REEFER-containers komen in 10 ft en 20 ft; het HACCP-exemplaar kent één formaat van ruim 30 m3. Ongetwijfeld kunt u hiertussen al een goede optie vinden. Of gaat u toch niet voor een koelcel of een koelcontainer, maar wilt u iets huren dat u nóg mobieler maakt, bijvoorbeeld omdat u voor uw cateringbedrijf veel onderweg bent? Kies dan voor de koelaanhangwagen. Douven Verhuur heeft werkelijk voor elke gelegenheid een goede koeloptie.

Kies voor betrouwbaar transport

Of u nu een koelcontainer gaat huren of liever een koelcel wilt huren, het transport van de koelingen zit altijd goed. Het wordt door Douven Verhuur zelf geregeld en u kunt er daarom vanuit gaan dat dit precies gaat zoals u dat heeft afgesproken. Afspraken worden nagekomen omdat service bij Douven Verhuur altijd op nummer één staat. Bent u geïnteresseerd om het transport van Douven Verhuur ook voor andere zaken te gebruiken? Er zijn verschillende opties beschikbaar om u mobiliteit te garanderen.