ZIZ Magazine
Image default
Groothandel

Zelfklevende etiketten voor iedere toepassing

Merken komen op de beste manier tot uiting met zelfklevende etiketten op producten. Kleuren, letters, afbeeldingen en glans; er zijn veel aspecten die een goede vormgeving bepalen. Profileer op een professionele manier uw merk en laat zelfklevende etiketten drukken door Belona! Om een label op maat te maken en vorm te geven, gebruikt dit bedrijf zijn eigen DTP en moderne drukpersen. Dit zorgt voor de uitstraling die u voor ogen heeft en waarmee u graag uw producten in de schijnwerpers wilt zetten. De materialen die hier gebruikt worden zijn onder meer (PolyEthyleen), PP (PolyPropyleen), en diverse belijmingen. De zorgvuldige selectie van deze materialen zorgt voor een resultaat van hoge kwaliteit.

Een expert in het produceren van diverse labels

Wat doet een potentiele koper van uw product eerst voordat hij of zij besluit het te kopen? Uiteraard kijken uw klanten eerst op het etiket om te beoordelen of zij met een professioneel en kwalitatief product te maken hebben. Belona is het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een specialist in labelproductie die de juiste middelen tot zijn beschikking heeft om dit doel te bereiken. Bij dit bedrijf staat tevens innovatie centraal. Voortdurend vinden de labelexperts van Belona nieuwe materialen en technieken om het resultaat, de service en de snelheid van productie te bevorderen. Voor de volgende soorten labels kunt u hier terecht:

  • A4 etiketten
  • Wijnglaslabels
  • Multilayer etiketten
  • Zigzag- en pinfeedetiketten
  • Bedrukte en onbedrukte zelfklevende etiketten op rol

Persoonlijk advies om unieke etiketten te realiseren

Veel zelfklevende etiketten zijn standaard en direct uit voorraad leverbaar, maar u heeft bij Belona ook de mogelijkheid om maatwerk aan te vragen. Deze zelfklevende etiketten op maat zijn een echte aanwinst voor uw bedrijf, omdat ze uw producten vaak nóg unieker maken. Natuurlijk zijn de standaard etiketten ook op vele manieren te personaliseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan staan de labelexperts u graag te woord.

https://www.belona.nl/