ZIZ Magazine
Image default
Energie

Informatie over een NL Energiecollectief

NL Energiecollectief

NL Energiecollectief is opgezet door een groep onafhankelijke energieadviseurs. Het doel is het collectief inkopen van energie. Het is geen energiebedrijf, maar meer een soort van tussenpersoon of adviseur. Energie vergelijken zakelijk wordt niet aangeboden door een collectief.

 

Waarom NL Energiecollectief?

Door strategisch en tactisch inkoopbeleid weten ze veel te besparen op energie en op kosten. Door collectief in te kopen druk je de prijs. Door hun kennis en ervaring maken ze een complexe markt begrijpelijk en transparant. NL Energiecollectief is ook betrokken bij een aantal duurzame projecten, zoals zonne-energie. Naast het collectief inkopen van energie ontzorgt NL Energiecollectief je bovendien van kwesties omtrent de energierekening. Dit kan je een hoop tijd en geld schelen en geeft rust.

 

Hoe werkt het?

NL Energiecollectief doet samen met de deelnemers een aanbesteding bij een energieleverancier op de energiebeurs en hoe meer deelnemers, hoe meer voordeel. Zij doen alleen zaken met betrouwbare energiebedrijven en controleren jaarlijks uw energienota. NL Energiecollectief onderzoekt en analyseert je energieverbruik en zoeken vervolgens naar manieren om het verbruik te verminderen. Hierdoor verlaag je ook je energiekosten. 

 

Partners van NL Energiecollectief

Ze werken samen met verschillende specialisten uit allerlei branches. Hierdoor is hun advies vakkundig en professioneel. Zo zijn er bijvoorbeeld de zusterondernemingen, de Rijks Overheid en Stichting Bouwadvies.

 

Zusterondernemingen

  • De zusteronderneming KOBESPA is gespecialiseerd in het besparen op gas door het verduurzamen van panden. Daarnaast hebben zij ook kennis over het verminderen van het stroomgebruik.

  • De zusteronderneming MVE Nederland is specialist in groene energie. Zij helpen je bij het opwekken van zonne-energie en nemen daarbij veel zorgen uit handen, zoals bijvoorbeeld de administratie eromheen en allerlei zaken omtrent subsidieregelingen.

 

NL Energiecollectief scheelt je een hoop energie

Van begin tot eind wordt alles voor je geregeld: het overstappen, de controle van je rekeningen, het collectief inkopen van energie en het vertalen van ingewikkelde vaktermen in begrijpelijk Nederlands. Zo bespaart u niet alleen op uw energie, maar scheelt het ook een hoop kopzorgen. Vergelijk energie bij een vergelijker of stap over door middel van een collectief.