ZIZ Magazine
Image default
Zorg

Training Privé Coaching Traject Productivity@Work

Productiviteit op het werk is zeer belangrijk. In onze prestatiemaatschappij focussen veel bedrijven op de productiviteit en effectiviteit van werknemers. Dit is vanuit een bedrijfsoogpunt goed te begrijpen, want je kan op deze manier met minder geld en tijd meer bereiken. Maar soms is het moeilijk voor de werknemers om zo productief mogelijk te werken, en hoe bereik je dit nou? Wat is productief werken precies en wat zijn trucjes om dit langzaam voor jezelf toe te passen? Er staat veel informatie op het internet over productiviteit maar het in praktijk brengen blijkt moeilijk. Hier biedt Tailor you een oplossing met een training ‘Privé Coaching Traject Productivity@Work’. Deze training is gericht op het verbeteren van de productiviteit van een werknemer.

Voor wie is deze training bedoelt?

De training is bedoelt voor mensen die ervaren dat de productiviteit, effectiviteit en energieniveau in het werk dalen door de moderne en veeleisende werkomgeving. Mensen die simpelweg bezwijken onder de druk en zelf het moeilijk vinden om hier hun weg in te vinden. Er wordt wel enige kennis verwacht om deel te nemen aan deze training. Er wordt namelijk verwacht dat je HBO denk en werkniveau hebt. Ook moet je bereid zijn tot zelfreflectie. De vorm van de training is voornamelijk klassikaal. Ook is de training ingericht op maatwerk, omdat iedere deelnemer weer nét wat anders is.

Inhoud van de training

De deelnemers van de training kijken door praktische tools en oefeningen meer inzicht in hoe ze een consistent hoger energieniveau voor hunzelf kunnen bereiken. Daarnaast ook in hoe ze hun persoonlijke effectiviteit kunnen verbeteren. De deelnemers leren hoe ze een goede, of betere, keuze moeten maken en hoe ze tijd kostbaar moeten indelen. Hier wordt veel aandacht en energie aan besteed aangezien dit als zeer waardevol wordt gezien. Bekijk ook de Mindfulness training eens voor meer informatie!