ZIZ Magazine
Image default
Zorg

Marketing voor therapeuten

Marketing voor therapeuten

Als therapeut ben jij heel goed in andere mensen helpen op het gebied van lichaam en geest. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten en daarom is het niet zo gek dat je niet zoveel weet van marketing. Hoe maak jij jezelf online beter vindbaar? Hoe trek je meer klanten aan? Wij helpen graag met de online marketing voor therapeuten. Jij wilt namelijk niets anders dan mensen helpen die in jouw praktijk komen, dus laat de online marketing over aan een specialist.

De marketing voor therapeuten, hoe pak je dat aan?

Ben je werkzaam als zelfstandig therapeut of coach? Dan is het logisch dat je veel tijd kwijt bent aan het begeleiden van jouw cliënten. Tijd vrijmaken voor online marketing komt dan ook niet voor op jouw TO-DO lijsjte, want in jouw ogen is het geen prioriteit. De Juiste Therapeut kan jou helpen met marketing voor therapeuten. Hierdoor word jij makkelijker gevonden door cliënten en kun jij je volledig focussen op het helpen van mensen.

Herken jij jezelf als therapeut of coach in onderstaande punten?

 • Heb jij een eigen website, maar ben jij nog niet genoeg zichtbaar online?
 • Wil jij een nieuwe website laten maken voor jouw praktijk en wil jij graag zichtbaar worden op het internet?
 • Weet jij niet goed hoe je online beter vindbaar wordt?
 • Heb je geen goede of duidelijke website?
 • Mis je een duidelijke marketingstrategie en doe je maar wat?
 • Past marketing niet bij jou en vind je het maar commercieel gedoe?
 • Zoek je een manier hoe jij je doelgroep kan bereiken voor meer aanvragen?

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande punten, dan raden wij je aan om eenCompleet pakket af te sluiten bij De Juiste Therapeut waarbij online marketing – in overleg met jou – wordt uitbesteed aan een specialist.

Wat is de beste marketing voor therapeuten?

Het meest voorkomende doel van marketing voor therapeuten is om nieuwe aanvragen te ontvangen. Dat is normaal, omdat jij op deze manier je praktijk draaiende kunt houden en kun jij bezig blijven met wat je het liefste doet: mensen helpen. Online marketing voor therapeuten kan op verschillende kanalen worden uitgevoerd. Het meest voorkomende doel van marketing voor therapeuten is meer aanvragen ontvangen. Denk hierbij aan zoekmachineoptimalisatie of bijvoorbeeld adverteren. Samen wordt er gekeken hoe wij jouw praktijk op een onderscheidende manier op de markt kunnen zetten.

De Juiste Therapeut zorgt ervoor dat jouw praktijk goed op de kaart wordt gezet met de juiste strategie. Laat die aanvragen van die cliënten maar komen!

Het Compleet pakket

Zoals hierboven beschreven, is het mogelijk om bij De Juiste Therapeut online marketing uit handen te geven. Dit kan worden aangevraagd bij een Compleet pakket.Alle pakketten vind je hier.

Kies je voor een Compleet pakket, dan krijg je nog vele andere geweldige toevoegingen erbij. Hierbij kun je denken aan:

 • Een eigen website
 • Een premium profiel op het platform met een link naar je eigen website
 • Advertentie ruimte op het platform
 • Geen vergelijkbare therapeuten op je profiel
 • Inzicht in statistieken

 

Ben je geïnteresseerd in het Compleet pakket? Of wens je meer informatie over marketing of De Juiste Therapeut? Vul dan het contactformulier in.

https://dejuistetherapeut.nl/?utm_source=linkbuilding&utm_medium=seo&utm_campaign=DJT_linkbuilding