ZIZ Magazine
Image default
Zorg

Care Delta; de nummer één in gezondheidsproducten

Iedereen heeft de hoop om gezond te blijven. Niet voor niets is een bewuste levensstijl al jaren mode. Op menig verjaardag is het dieet of het trainen een onderwerp van gesprek. Maar waar vindt u de goede preventieve gezondheidsproducten? Waar zit het verschil tussen zin en onzin? Wij van Care Delta kunnen via onze shop het beste leveren en hierin adviseren.

Voorkomen is beter dan genezen

Om gezond te blijven zijn er tal van preventieve gezondheidsproducten. De meeste mensen denken dan aan een vitaminepil, maar het gaat veel verder. Wist u al dat middels een slaaptracker uw hele slaap doorgemeten kan worden en dat de analyse op een app uit te lezen is? Wist u al dat er een slimme Sound en Aroma Scents bestaat die uw slaap fors kunnen verbeteren en dat het gunstig uitwerkt op uw totale gezondheid en vitaliteit? In onze shop zijn tal van handigheidjes. Care Delta heeft ook de beproefde bloeddrukmeter in het assortiment evenals de zeer eenvoudig te bedienen zuurstof/saturatiemeter. Het klinkt als onbelangrijk, maar zoiets als hoge bloeddruk merkt u niet, maar u moet het wel ontdekken voordat het te laat is. Meten is weten; dat is ons motto voor preventieve gezondheid.

Nog meer preventie

Onze shop heeft ook goede douchestoelen in het assortiment. Een douchevloer wordt nat, daardoor glad, u kunt er op uitglijden. Wacht niet totdat u gevallen bent, ga ook niet zelf iets verzinnen met een krukje. Een gladde douchevloer vraagt om een goede stabiele douchestoel. Maar ook als u toch gevallen bent, en bijvoorbeeld met een arm in het gips zit, dan hebben wij plastic hoezen voor over uw arm zodat het gips droog blijft tijdens het douchen. Natuurlijk hebben wij ook een soortgelijk product voor een been. Maar bovenal; probeer letsel of gezondheidsproblemen te voorkomen, ga bijtijds preventief te werk.

Onderhoud

Onderhoud is behoud. En goed zien en horen is belangrijk voor de veiligheid; neem dit alleen al in het verkeer. Voor het goed functioneren van bijvoorbeeld een hoortoestel, maar ook van een bril, zijn middelen in onze shop om schoon te maken en te houden of te wel; om uw hulpmiddelen te onderhouden. En mocht ondanks goed onderhoud iets aan vervanging toe zijn, in onze shop hebben wij hoge kwaliteit leesbrillen die niet vertekenen. De leesbrillen zijn zelfs te gebruiken bij grafisch werk. Gezondheidsproblemen voorkomen is onze specialiteit. Wij van Care Delta helpen u graag gezond en vitaal te houden.

https://www.caredelta.nl/