ZIZ Magazine
Image default
Adverteren

Vazen: makkelijk te bestellen

Vazen beschikken over het vermogen om elke bloem of plant haar eigen taal te laten spreken. Doordat ze bijna onmisbaar zijn in elke huishouden, zijn het tegen veelgevraagde artikelen. Wat maken de bloemenvazen van Flowertools dan anders? Onze bloemenvazen zijn van robuuste kwaliteit en zijn tevens gemaakt van Boheems kristalglas, wat zorgt voor dat eigenwijze en unieke karakter. Maar wat geeft onze webshop dan net dat beetje extra? Dat zal onze service zijn: de service die speciaal voor jou zo gastvrij mogelijk is gemaakt. Weg met dure verzendkosten, lange bezorgtijden en moeilijk betaalservices! Dat is bij ons niet aan de orde, waarom? Omdat jij de belangrijkste bent. Wij willen dat elke aankoop die jij doet, de belangrijkste vazen oplevert. Tegen de beste service natuurlijk.

Vazen: onze betaalbare en klantvriendelijke services

Het aankopen van de mooiste vazen, moet een geweldige ervaring zijn. Onze service geldt dan ook voor elke klant: lage bezorgkosten en in veel gevallen helemaal geen kosten, snelle bezorging en altijd goed contact met de klant. Waarin vertalen deze 3 dingen zich dan? Ten eerste betaal je enkel 4,95 verzendkosten als je onder de 50 euro besteld, boven de 50 euro betaal je geen enkele bezorgkosten. Helemaal geen zin om verzendkosten te betalen? Het is ook mogelijk om je vazen op te halen bij onze locatie in Utrecht! Daarnaast is betalen altijd uiterst makkelijk bij Flowertools: je betaalt gewoonweg via iDeal of paypal. Zo weet je dat het altijd veilig gebeurt! En contact met de klant? Daar staan wij altijd voor open: je kunt altijd mailen en binnen 24 uur antwoord verwachten, maar ook chatten met ons is mogelijk. Zo krijg je altijd snel antwoordt op al jouw vragen.

Vazen voor elk huishouden

Vazen van kristalglas zijn onmisbaar in elk huishouden. Leuk voor weelderige bossen of planten. Laat de sfeer spreken in jouw huis en bekijk vandaag nog ons brede assortiment op Flowertools.

http://flowertools.nl/vazen/